Onze geliefde Carrie uit Sex and The City heeft niet alleen en gigantische liefde voor schoenen maar je maakt haar ook ontiegelijk blij met een goed gevulde glas wijn. Ze wordt er zelfs zó gelukkig van dat ze onlangs bekend heeft gemaakt dat ze samen met wijnproducent Invivo uit Nieuw Zeeland haar eigen wijn gaat produceren.

Sarah Jessica Parker FEM FEM

Drinken met SJP

Ooit waren Brad Pitt en Angelina de bekende Hollywood sterren die de wijn industrie in waren gegaan en nu is het actrice Sarah Jessica Parker die in hun voetstappen zal treden. Ze gaat namelijk haar eigen wijn op de markt brengen en ze gaat dit doen met de wijnproducent Invivo.

Over haar nieuwe samenwerking vertelt Jessica het volgende: “Ik ben echt een liefhebber van wijn en het wordt vooral veel gedronken tijdens familiediners en wanneer ik met vrienden ben dus dit is vooral een leuk project om mee bezig te zijn. Ik kijk heel erg uit naar alle fases van het maken van wijn en ik ben van plan om betrokken te zijn bij het volledige process.

Verder vertelt ze ook dat ze vrijwel elke dag geniet van een glas wijn. Als echte wijnliefhebber zal ze daarom bij iedere stap van het wijnproces betrokken zijn; van het platstampen van de druiven tot aan het ontwerp van de fles. En nog een fun fact maar ook een beetje apart: Sarah drinkt liever wijn uit een glazen pot dan uit een wijnglas. Ieder z’n ding natuurlijk…

Ben jij ook een enorme wijnliefhebber? Dan is de Amsterdam Wine Festival wat aankomend weekend in onze hoofdstad plaatsvindt iets wat je vooral niet mag missen.