Wijnliefhebbers opgelet! Er is evenement aankomend weekend die je vooral niet wilt missen want: wijn in overvloed. Ben jij een wijnkenner of gewoon iemand die heerlijk kan genieten van een goed gevulde glas? Van 22 tot en met 24 maart is het Amsterdam Wine Festival in het Westergasfabriek.

wijn festival wijnliefhebber FEM FEM

Amsterdam Wine Festival

Tweemaal per jaar vindt het Amsterdam Wine Festival plaats in het Westergasfabriek. Deze editie staat in de teken van een reis langs de nieuwe wereld, waarbij onder andere Zuid-Afrika, Argentinië en Nieuw-Zeeland centraal staan. Aankomend weekend kun je dus de cultuur van deze plekken proeven met eten en uiteraard de lekkerste wijnen uit deze wijnlanden.

Naast het proeven van verschillende wijnsoorten (in totaal zijn er 300 verschillende soorten) en gerechten van lokale helden, is er ook genoeg te beleven. Zo zullen er masterclasses onder leiding van de wijnmakers worden gegeven, je kan meedoen aan een wijnquiz of druivenstampen én zijn er optredens van Argentijnse tango dansers en muziek van live bands uit diverse landen.

De entree kosten voor het evenement zijn €13,95 per persoon en die kan je via deze link aanschaffen.

Om je alvast even voor te bereiden op het evenement is het handig om even te weten van welke wijnsoort je de ergste kater van krijgt. You can thank us later.

Zien we je daar?