Sarah van Soelen is de laatste tijd een hot topic en we willen álles over haar weten. Of het nu haar relatie met André is of waar ze allemaal fillers heeft. We zijn super nieuwsgierig! Gelukkig vonden we een foto van Sarah van jaren terug. Zó zag Sarah van Soelen voor haar cosmetische ingrepen eruit.

Instagram @sarahvansoelen
Instagram @sarahvansoelen

Waar kennen we Sarah van Soelen van?

Sarah van Soelen is 25 jaar en heeft een tijdje een relatie gehad met André Hazes, wie niet? Ze hadden plannen om samen te gaan wonen, maar de romance was maar van korte duur. Ineens waren alle foto’s samen van hun social media en gaf Sarah aan dat ze tijdelijk uit elkaar waren. Dit lijkt inmiddels definitief te zijn, aagezien André een nieuwe vriendin heeft.

Cosmetische ingrepen

Iedereen weet dat Sarah niet vies is van plastische chirurgie, hier is ze dan ook open over. Maar pas toen we de voor- en na foto’s zagen, werd het ons duidelijk hoeveel ze werkelijk aan zichzelf heeft laten doen. Een plastisch chirurg gaf zelfs aan van het uiterlijk (vooral de overdreven fillers in haar jukbeenderen) van Sarah te schrikken.

sarah van soelen vroeger

Onzekerheid

Sarah begon vooral met plastische chirurgie om haar onzekerheid te verbergen. In een interview met Beaumonde vertelde ze dat ze helemaal niet lekker in haar vel zat. Ze deed alles om haar onzekerheid te verbergen, maar dat pakte anders uit dan verwacht..

Wat heeft Sarah aan haar uiterlijk laten doen?

Sarah koos voor fillers in haar lippen en jukbeenderen. Inmiddels zegt ze dat ze de fillers uit haar lippen heeft gehaald, waar wij onze vraagtekens bij zetten. Toch gaat het lijstje nog even verder: zo deed Sarah een borstvergroting en gebruikt ze soms botox in haar voorhoofd om rimpels tegen te gaan.

Inmiddels beseft Sarah dat ze goed is zoals ze is, en is ze gelukkig minder bezig om het perfecte plaatje neer te zetten. Ze geeft aan ook geen behoeften meer te hebben om iets aan haar uiterlijk te veranderen. Amen!

Lees ook: Sarah van Soelen deelt schokkende foto van tijdens haar verslaving