We kennen Sarah van Soelen allemaal als de ex van André Hazes. Sarah heeft twee jaar gekampt met een alcohol- en drugsverslaving, maar gelukkig gaat het nu onwijs goed met haar! Ondanks dat het een heftige periode was, is ze nu helemaal clean! Op Instagram deelt ze een foto van tijdens haar verslaving en we herkennen haar nauwelijks terug.

Instagram @sarahvansoelen
Instagram @sarahvansoelen

Sarah van Soelen deelt schokkende foto van verslaving

Sarah van Soelen heeft het de laatste tijd niet makkelijk gehad. Haar relatiebreuk met André, die inmiddels een nieuwe vriendin heeft, en alle media-aandacht maakte het behoorlijk zwaar. De tijd hiervoor was ook niet makkelijk, niet door André, maar omdat ze een alcohol- en drugsverslaving had. Hiervoor is ze uiteindelijk in een afkickkliniek beland.

Clean en sober

Sarah is nu ongeveer twee jaar clean en sober en hier is ze super trots op. Op Instagram laat ze vol trots weten dat er geen moment is geweest waarop ze bang was om terug te vallen in haar oude patronen. Ze is er uiteindelijk alleen maar sterker uit gekomen, you go girl!

Sarah onherkenbaar op foto

Via een Instagram Q&A konden mensen vragen aan Sarah stellen. Zo kwam iemand met de vraag of ze een foto wilde laten zien van tijdens haar verslaving. We zijn in shock want we herkennen Sarah bijna niet meer terug! Bij de foto schrijft ze het volgende: “Ik zeg je eerlijk ik heb een leuke tijd gehad. Maar dat wilde niet zeggen dat ik echt gelukkig was. De feestjes tuurlijk was dat leuk. Alleen ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen (het verdriet en de pijn die ik had). Ik ging steeds meer feesten, drinken en gebruiken. Me ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op! Het is en blijft een sluipmoordenaar..”

Instagram @sarahvansoelen
Instagram @sarahvansoelen

Wow, laat dit alsjeblieft een waarschuwing zijn voor iedereen. Sarah schrijft ook nog dat ze ontzettend blij is uiteindelijk de stap te hebben gezet. We zijn trots op haar!

Lees ook: André Hazes ging vreemd tijdens zijn relatie van Sarah van Soelen