Afgelopen zondag is Siki Martina, de vriend van Sarita Lorena uit het nieuwe seizoen van de Beste Zangers, omgekomen in Rotterdam. Via Instagram laat Sarita van zich horen en deelt ze een emotionele tekst over de verschrikkelijke gebeurtenis.

Sarita Lorena
Bron: @saritalorena

Heftig verhaal

Afgelopen zondag is rapper Siki Martina, ook wel bekend als de vriend van Sarita Lorena, omgekomen bij een schietpartij in Rotterdam. Heel veel is er over deze heftige gebeurtenis nog niet bekend. Misdaaddeskundige Clarice Stenger wist echter bij RTL Boulevard aan te geven dat er inmiddels al een verdachte opgepakt is. 

De grote liefde van Siki laat via Instagram van zich horen. Met hartverscheurende woorden deelt de zangers een heftig bericht met haar volgers.

‘Nooit meer, nooit meer je lieve woorden’

“We hebben elkaar veel dingen beloofd en een daarvan was dat we samen oud zouden worden… Eindstand typ ik dit met tranen die over mijn wangen rollen en pure ongeloof, omdat ik elke keer het gevoel heb dat je thuis gaat komen en mij komt begroeten met een kus…”, begint ze haar bericht.

“Nooit meer, nooit meer je lieve woorden, nooit meer je warme knuffels, nooit meer je liefde voelen of je ‘ik hou van jou’ horen… Mijn hart huilt en ik ga kapot. Toen jij heen bent gegaan, stierf een groot deel van mij met je mee.”

Heftige woorden waar we behoorlijk stil van worden. We wensen Sarita en alle andere nabestaanden enorm veel sterkte. 

Lees ook: Dit dessert werd razend populair door Coachella