Fris en fruitig opstaan willen we het liefst allemaal. Je beddengoed kan daarbij een grote rol spelen. Enne, het juiste kussensloop koop je nu bij Aldi. Blijkbaar helpt deze satijnen kussensloop je zelfs pluizend haar en rimpels tegen te gaan.

satijnen kussensloop

Waarom is goed beddengoed belangrijk?

Als het om goede slaap gaat, kun je hier niet genoeg aandacht aan besteden. Je moet er dan voor zorgen dat alle omstandigheden in de slaapkamer perfect zijn én dat je lichaam de handvaten heeft om goed in slaap te kunnen vallen. Maar wat houdt dat dan in? Bijvoorbeeld een goed matras dat de juiste ondersteuning biedt aan je lichaam. Of eh, een fijn hoofdkussen dat ervoor zorgt dat je nek goed ondersteund wordt.

Maarre, de stof die je om een kussen en dekbed doet, is ook iets om over na te denken. Het juiste materiaal kiezen is erg belangrijk, maar daar wordt niet altijd aan gedacht. Je kunt hierbij bijvoorbeeld rekening houden met de temperatuur of eventuele allergieën. In de zomer is linnen bijvoorbeeld veel luchtiger, waardoor de temperatuur veel beter gereguleerd kan worden. Ook kan een hypoallergene stof wonderen doen, als je last hebt van bijvoorbeeld huisstofmijt allergie.

Satijnen kussensloop

Maarre, ook beddengoed van satijn, kan wonderen doen. Weliswaar niet voor temperatuur of allergie, maar wel voor je coupe én je huidje. Wanneer je de hele nacht in bed ligt, heeft je haar en huid het soms flink te verduren. Je herkent het probleem van pluizend haar bij opstaan misschien ook wel. Of van die rare plooien of rimpels in je huid waarvan je geen flauw hebt hoe ze zijn ontstaan. Blijkbaar kan je beddengoed hierin dus een rol spelen.

We hebben het dan met name over de kussensloop. Bij Aldi koop je vanaf 10 februari een speciale kussensloop van satijnen stof. De kussensloop is veelbelovend als we de instructies op de verpakking mogen geloven. Niet alleen kun je je pluizige haar gedag zeggen! Het is namelijk een topproduct voor huid én haar. Zo beloven ze dat je met een veel fijner kapsel opstaat zonder al te veel pluis of klitten. Geen uitgebreide borstelsessies meer in de ochtend dus. Verder gaat ook je huid er een stuk beter van worden. Na een aantal nachten merk je al verschil. Denk aan een zichtbaar stralende huid, minder huidplooien na een nachtje slaap, geen bacterievorming die zorgt voor een slechte huid én een goede regulering van talg in je huid. En dat allemaal voor een tientje!

Wees er snel bij, want op is op! Enne, als je er dan ook nog effe zorgt dat je beddengoed verder in de juiste kleur is, is jouw slaapkamer helemaal ready. Jij kunt dan sowieso rekenen op een hele goede nachtrust. Slaaplekker!