Het sturen van kerstkaarten wordt steeds minder populair en het voelt bijna als iets van ‘vroegah’. Maarre, wie zegt dat je tegenwoordig geen hippe kerstkaarten hebt? Wij hebben de perfecte kerstkaart gevonden om naar je vriendinnen of ex te sturen. Een Satisfyer kerstkaart. I-co-nisch. Even laten weten dat met je roze vriendin aan je zijde, het niet zo erg is om alleen te zijn. Just saying. 

grappie Satisfyer kerstkaart
Bron: Made for Moments

Satisfyer

Uit onderzoek blijkt dat 85 procent van de vrouwen wel eens een speeltje gebruikt, dus waarom schamen we ons er nog steeds voor? Bijna elke vrouw gebruikt het, we praten er over met vriendinnen, we adviseren ze en geven ze cadeau. Er is niks raars aan het gebruiken van speeltjes. Like, heb je ooit de recensies gezien van de Satisfyer-pro? 

Hoewel het taboe doorbroken is, zijn er nog steeds een heleboel vrouwen die het lastig vinden om dit toe te geven. Gelukkig is er dit jaar een hype rondom de Satisfyer. Het speeltje ligt tegenwoordig niet alleen op je nachtkastje, maar ook in de kerstboom, aan je sleutels en straks ook in de brievenbus. Let’s normalise it!  Tijd om onze trillende vriendin te eren!

Satisfyer kerstkaart

Kerstkaarten zijn ook wel iets van ‘vroegah’, maar een berichtje is altijd zo lafjes. Het is toch veel leuker om de mensen om je heen te verrassen met een leuke kerstkaart? En al helemaal met een Satisfyer kerstkaart. Ja, die bestaan tegenwoordig ook. Made for Moments heeft zich volledig laten gaan en heeft deze geweldige kaart ontworpen. Op deze manier kun jij je vriendinnen alvast een nieuw jaar vol met hoogtepunten wensen.

Je kunt zelfs de tekst en de kleuren op de kaart personaliseren. Dus, ga aan de slag en haal de creabea uit je naar boven. Wedden dat je vriendinnen dit helemaal geweldig vinden? Tip: dit is ook leuk om naar je ex te sturen. Dat is pas een lachertje!