Scarlett Johansson: Één van de meest getalenteerde actrices en een prachtige vrouw. Scarlett Johansson begon al als jong meisje met acteren. Inmiddels heeft ze al een aardig lijstje aan succesvolle films op haar naam staan (van Marriage story tot Avengers). Benieuwd hoe ze er vandaag de dag uit ziet? Lees snel verder!

Young Scarlett

Scarlett werd geboren in New York. Haar vader is een in Denemarken geboren architect. Haar moeder is producent en actrice en komt uit een Joods-Amerikaanse familie uit de Bronx. Haar grootvader was scenarioschrijver en regisseur. Haar ouders ontmoetten elkaar in Denemarken, waar haar moeder woonde bij Scarletts grootmoeder, die werkte als boekhouder en docente. Ze heeft een zus, een broer, een tweelingbroer en een halfbroer, haar vaders zoon uit zijn eerdere huwelijk. Scarlett begon begon al op jonge leeftijd met acteren. Op haar 9e speelde ze in de film ‘North’ en kort daarna wist ze steeds meer rollen te bemachtigen. Op de foto zie je Scarlett op 16-jarige leeftijd in de cult-strip ‘Ghost World. Of ze veel is veranderd? Niet echt. Of ze hier al prachtig is? Jep!

scarlett johansson FEM FEM

Black Widow

We kennen Scarlett in het hedendaagse leven als haar Marvel-karakter Natasha Romanoff, van wie we helaas afscheid moesten nemen in Avengers Endgame. Dat haar karakter dood is, betekent niet dat we Scarlett niet meer in de rol van Natasha kunnen zien. Zo staat zij centraal in de film over haar ‘Black Widow’ personage. Terwijl haar lokken in haar nieuwste film rood zijn, gaat ze in haar dagelijkse leven over straat als een blonde. De film is nét (twee dagen geleden) uitgebracht en wij zijn enthousiast. Wij spotten al een paar bekende gezichten (Florence Pugh, Robert Downey Jr. en David Harbour), maar we zijn vooral benieuwd naar Scarlett’s vecht scènes.

Benieuwd naar de trailer van haar nieuwe film? Check ‘m hieronder:

Lees ook: Zo ziet Jesscia Alba er vandaag de dag uit