Scheetjes laten bij je lover is een interessant gespreksonderwerp. Er is bijvoorbeeld een theorie over wanneer scheetjes laten bij je lover mag, maar je moet het toch écht zelf aanvoelen. En terwijl sommige partners het al na 2 maanden doen, wachten anderen een jaar. Nu hebben we wel een heel bijzondere ontdekking gedaan. Scheetjes laten bij je partner blijkt goed voor je relatie te zijn!

Een gevoel van comfort

De meeste mensen zullen hun scheetjes inhouden wanneer ze in gezelschap zijn. Anders krijg je misschien wat rare gezichten. Als hij er écht uit moet (omdat je er buikpijn van krijgt) is er altijd nog de optie om even naar buiten te gaan. Maar als je met een partner bent werkt dit net wat anders. Je wilt namelijk niet constant van hem weglopen wanneer je net samen comfortabel op de bank zit. Als je scheetjes in het bijzijn van je lover durft te laten geeft dit aan dat je je comfortabel bij hem voelt. En dat is eigenlijk alleen maar fijn!

 

Scheetjes laten bij je lover is grappig

Er is zelfs een enquête uitgevoerd met betrekking tot dit onderwerp. Uit de enquête (die uitgevoerd is door Mic) bleek dat de meeste mensen twee tot zes maanden wachten met scheetjes laten bij hun lover. Het is uiteindelijk maar zeven procent van de deelnemers die zegt dat ze nooit scheetjes laten in het bijzijn van hun partner.

De reden voor het laten van scheetjes is nogal wisselend. Voor sommige is het puur voor de opluchting terwijl het voor anderen gewoon grappig is. Check wel even van tevoren of je partner deze *vreemde* manier van humor ook daadwerkelijk snapt. Mochten jullie dezelfde humor delen, voel je dan vooral vrij om een scheetje bij hem te laten. En er vervolgens samen om te lachen.

Lees ook: Dit is dé tijdlijn voor een gemiddelde relatie