Je partner die met een ander tussen de lakens kruipt is simpelweg ieders worst nightmare. Zowel mannen als vrouwen gaan vreemd in een relatie, maar uit onderzoek blijkt dat vrouwen vaak voor eenzelfde persoon kiezen. En die persoon blijkt heel dicht bij je in de buurt te wonen…

Met deze persoon gaan vrouwen het snelst vreemd

Laten we eerst even wat facts op een rijtje zetten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 60 procent van de mannen en 50 procent van de vrouwen weleens een scheve schaats heeft gereden. Behoorlijk shocking aantallen als je het ons vraagt.

Het percentage van de vrouwen ligt (iets) lager, maar de persoon waarmee de vrouw vreemdgaat komt blijkbaar enorm vaak overeen. Uit een enquete die is afgenomen onder 8000 leden van een site gericht op overspel blijkt dat vrouwen het snels vreemdgaan met – ja echt – de buurman.

Dicht bij huis

Krijgt je partner wantrouwende gevoelens wanneer jij met andere mannen op een feestje bent? Of vindt je lover het vervelend dat je een keer omkijkt naar die ene knappe barman in het restaurant? Daar hoeft-ie blijkbaar helemaal niet om te stressen. Het gevaar ligt veel dichter bij huis, een deurtje verder om precies te zijn.

Laten we wel realistisch blijven: deze enquete is afgenomen door een website die gericht is op overspel. De mensen die deze enquete hebben ingevuld zijn wat betreft vreemdgaan geen onbekende.

Lees ook: Zoveel slagingskans heeft jouw relatie nog na vreemdgaan