Het is een regelrechte hit! Netflix lanceerde begin oktober het eerste seizoen van Emily in Paris. De romantische komedieserie groeide al snel uit tot een groot succes op Netflix. Het was dan ook geen grote verrassing toen een maand later bekend werd dat de serie voorzien zou worden van een tweede seizoen. Ashley Park, een van de hoofdrolspelers uit seizoen 1, heeft zich uitgesproken over het vervolg.

emily-in-paris

Er staat nog vrij weinig op papier

Ashley Park, voor fans van Emily in Paris mogelijk beter bekend als Mindy Chen, liet zich in een interview uit over de toekomst van Emily in Paris. “We gaan het tweede seizoen sowieso in 2021 opnemen”, zo gaf ze te kennen. Al heeft ze nog geen idee wat er in dat tweede seizoen gaat gebeuren. “Ik weet niks van het verhaal. Ze hebben het nog niet geschreven. Dat is wat wel geweldig is. Voor het eerste seizoen hebben ze volgens mij pas twee of drie scripts geschreven toen wij werden gecast. Dus op dit moment is voor zover ik weet nog niets geschreven, maar ik weet zeker dat Darren Star (maker, regisseur) ideeën heeft.”

Ook voor het eerste seizoen kwamen sommige ideeën spontaan naar boven. “Al mijn zangdingetjes zijn pas in het script geschreven toen we elkaar allemaal ontmoetten en toen we aan het filmen waren.” Dat lijkt voor het tweede seizoen opnieuw te gaan gebeuren.

Emily in Paris seizoen 2 op Netflix

Ondertussen is het wachten tot het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix verschijnt. Naar verwachting zullen we nog wel even geduld moeten hebben. De opnames zijn namelijk nog niet van start gegaan. Mocht Emily in Paris het tempo aanhouden van de meeste Netflix Originals, dan verschijnt seizoen 2 ergens rond oktober 2021 op Netflix.

Het is dus nog even wachten op seizoen twee, maar ondertussen kunnen we je alvast blij maken met deze oscar-lijst aan films op Netflix.