Zijn jullie al klaar voor gloednieuwe afleveringen van onze geliefde serie Sex Education op Netflix? Wij in ieder geval wel. Wij kunnen niet wachten op een nieuwe reeks realistische, ongemakkelijke en hilarische momenten. Met twee succesvolle seizoenen achter de rug, wisten we al gauw dat er een seizoen 3 zou komen. De vraag was alleen wanneer?

Foto credits: Netflix Media Center
Foto credits: Netflix Media Center

Even geheugen opfrissen

Voordat we aan seizoen 3 beginnen, is het wel handig om weer even onze geheugen op te frissen. Waar ging seizoen 2 ook alweer over? We gingen van een masturbatie-verslaving naar een chlamydia-epidemie op school en toen naar de heropening van de sekskliniek van Otis en Maeve. Alsof het allemaal niet ongemakkelijker kan, begint de moeder van Otis een relatie met de vader van zijn vriendinnetje, Ola. Maeve bekent eindelijk aan Otis dat ze hem leuk vindt waardoor Otis in de war raakt en zijn eerste poging tot seks met Ola faalt. Uiteindelijk beëindigt Ola de relatie met Otis. Wanneer Otis een klein feestje in zijn huis houdt, beledigt hij in een dronken toestand Maeve en Ola en wordt wakker naast Ruby. Otis heeft geen idee meer of ze veilig seks hebben gehad en moet daarom een morning-afterpil kopen. Awkward. Daarnaast ontdekt Jean, de moeder van Otis, dat haar zoon een sekskliniek runt op school en probeert met hem te praten. Otis laat een voicemail achter bij Maeve waarin hij zich verontschuldigt en vertelt dat hij van haar houdt. Dit bericht komt helaas nooit aan.

Maar wanneer kunnen Sex Education weer bingewatchen?

Volgens het twitteraccount ‘Netflix Updates’ mogen we de nieuwe afleveringen van seizoen 3 vanaf 17 januari 2021 verwachten. Wij hebben wel weer zin in een nieuw seizoen vol awkward en hilarische momenten. Ga jij ook kijken?

Bekijk nog even deze briljante teaser van seizoen 3 met rector Groff

Lees ook: Dit zijn de titels die je vanavond wilt kijken op Netflix