Een nieuwe maand betekent weer nieuwe films en series op Netflix. De feestdagen komen steeds een stukje dichterbij, wat resulteert in feelgood kerstfilms. Precies wat we kunnen gebruiken op deze koude en natte dagen. Daarnaast heeft Netflix nog genoeg andere titels die niets met Kerstmis te maken hebben. Lekker voor de afwisseling. Wil jij weten welke titels je niet kunt missen? Lees dan snel verder.

The Crown

Reikhalzend kijken we uit naar het vierde seizoen. Op zondag 15 november is het eindelijk zover. Het verhaal gaat verder in de jaren zeventig en tachtig, de tijd waarin grote veranderingen plaatsvonden in het Britse koninklijk huis. Onder andere het verhaal van Prins Charles en Diana zou een grote rol gaan spelen in vierde seizoen. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd!

Magic Mike XXL

It’s gettin’ hot in here… Eindelijk, deze film staat op Netflix. Nu kunnen we de hele dag wegzwijmelen bij Channing Tatum. Maareeuh… waar ging het verhaal ook alweer over? Magic Mike, voormalig stripper, is begonnen met zijn droom na te leven, namelijk zelf meubels maken. Ook de overgebleven leden van de Kings of Tampa besluiten de handdoek in de ring te gooien, maar niet voordat ze samen nog een laatste knallende show geven.

Operation Christmas Drop

Sinds 5 november staat deze film op Netflix. Deze romkom gaat over een congresassistente, Erica Miller, die Kerstmis vieren met haar familie even achterwege laat. Op verzoek van haar baas reist ze de Stille Oceaan over om een luchtmachtbasis te sluiten. Op het strand komt ze haar gids, kapitein Andrew Jantz, tegen. Hoewel hij op de hoogte is dat zij de luchtmachtbasis moet sluiten, laat hij haar kennismaken met het project onder de naam: Christmas Drop. Zorgt dit voor verandering?

My Christmas Inn

Wil je weer lekker onderuit hangen op de bank met een romantische feelgood kerstfilm? Wellicht is deze film iets voor jou. Goed nieuws, hij staat al op Netflix! Zakenvrouw, Jen Taylor, staat op het punt om een grote promotie te krijgen wanneer ze een oude herberg in Alaska erft. In de kerstvakantie besluit ze er naartoe te gaan. Hier ontmoet ze Steve Anderson, de lokale advocaat. Jen raakt gecharmeerd van het kleine dorpje met al haar feestelijke activiteiten. Ze begint zich steeds meer thuis te voelen en vraagt zich of Steve haar Mr. Right is waar ze al zo lang op wacht…

A Beautiful Day in the Neighborhood

Kerstfilms beu en meer zin in een biografie? Aan deze film kan je meteen beginnen, want hij staat al sinds 1 november op Netflix. De film gaat over de vriendschap tussen Fred Rogers (Tom Hanks), bekend van het populaire kinderprogramma Mister Rogers’ Neighborhood en journalist Lloyd Vogel. Met tegenzin heeft de journalist de opdracht om een profiel te schrijven over de beroemde presentator Fred Rogers geaccepteerd. Langzaam lijkt er toch een vriendschap op te bloeien tussen hen twee.

Ook deze titels verschijnen deze maand op Netflix

  • Christmas Wonderland
  • Christmas Made to Order
  • Almost Christmas
  • Kärlek & Anarki
  • Verliefd op Cuba

Lees ook: Deze leuke drankspellen wil jij dit weekend spelen