Elke keer weer genieten van de seks is (helaas) voor veel vrouwen nog best een dingetje. Dit kan zijn doordat we veel aan ons hoofd hebben, niet altijd eerlijk zijn over wat we wel/niet lekker vinden en ons misschien soms te veel focussen op het willen krijgen van een orgasme tijdens de seks. De kunst is om dit allemaal los te laten en gewoon te genieten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom geven wij jou wat tips waarmee seks voortaan nog veel fijner wordt voor jou.

Met deze simpele tips wordt seks voortaan nog veel fijner voor jou FEM FEM

Loslaten

Het is natuurlijk fijn als jij bij elke seksbeurt een orgasme krijgt, maar dit is niet vanzelfsprekend. Vooral niet bij de (meeste) vrouwen, erg jammer wel. Maar goed, als het even niet lukt is er geen man overboord. Het is zelfs heel normaal dat vrouwen niet altijd klaarkomen tijdens de sex. Ben jij niet klaar gekomen, maar voel jij je wel bevredigd? Laat het dan maar even hierbij, een orgasme forceren heeft namelijk weinig zin.

Niet haasten

Vluggertjes, af en toe zijn ze oke en spannend, maar het moet niet de overhand krijgen in jullie seksleven. Vergeet niet dat een vrouw zeker 20 minuten nodig heeft om een orgasme te krijgen, en als seks alleen maar uit penetratie bestaat kan het erg lastig zijn. Las bijvoorbeeld een pauze in, zodat jullie langer door zouden gaan, en laat jouw partner je verwennen in deze pauze.

Eerlijk zijn

Je weet wat ze zeggen….eerlijkheid duurt het langst. Zeg daarom alles open en eerlijk tegen e partner wat betreft seks. Laat hem/haar weten wat jij wel, maar ook zeker niet lekker vindt. Vind je het moeilijk om hierover te praten? Laat je partner dan tijdens de seks merken wat jij fijn vindt door middel van zijn/haar handen te bewegen naar de plekken waar jij aangeraakt wil worden. Want zeg nou eerlijk, zonder te zeggen wat jij lekker vindt, kom je niet zo snel tot je hoogtepunt.

Verspil je tijd niet

Wist je dat 99% van de slechte seks is met iemand waarbij je geen goed gevoel hebt, niet vertrouwd of die je simpelweg niet leuk genoeg vindt? Dus stop met het hebben van seks met mensen die jij toch niet helemaal leuk vindt, het is echt verspilde tijd, trust us.

Nee durven zeggen

Voel jij je ergens niet comfortabel bij? Zeg dit dan altijd! En durf ook aan te geven dat je dit dus liever niet wil doen. Jezelf ‘dwingen’ om iets te doen werkt namelijk totaal niet mee aan goede seks. Laat iemand jou ook¬† nooit pushen tot iets wat jij niet wil. Je bent nog altijd de baas over je eigen lichaam, en dat moet je ook zeker zo houden!

Masturberen

Yes yes, het is erg belangrijk om te blijven masturberen. Hoe meer jij namelijk weet over jouw lichaam, en hoe beter jij je lichaam kent, des te beter kan jij jouw partner kan adviseren over wat jij wel/niet wil tijdens de seks.

Lees ook: Dit is hoe een normaal seksleven eruitziet volgens de wetenschap