Laten we eerlijk zijn: we zijn allemaal weleens benieuwd naar het seksleven van een ander. We weten nou eenmaal gewoon graag hoe dit er bij een ander aan toe gaat en vergelijken dit graag met onszelf. Maar denk jij dat dit bij anderen allemaal veel interessanter is dan bij jou? Think again. Dit onderzoek toont namelijk aan dat een normaal seksleven lang niet zo spannend is als je zou denken.

woman in pink brassiere lying on bed

Onderzoek

In het onderzoek bleek dat de meeste mensen maar 1 tot 2 keer per week seks hebben. Volgens de relatie-expert James Preece hebben koppels aan het begin van een relatie meer seks. ‘Omdat de koppels nog niet weten wat de ander fijn vindt tijdens de seks, gaan ze experimenteren met elkaar. Na een tijdje houdt dit op en worden er andere prioriteiten gesteld’, aldus James.

En als je dacht dat een normaal seksleven niet nog minder spannend kon: de momenten waarop koppels seks hebben, wordt bijna altijd ingepland. Het moment van de seks is dus vaak elke week hetzelfde en koppels hebben vaak zelfs een eigen seksroutine ontwikkeld, waardoor er dus elke keer dezelfde dingen gedaan worden.

En als je nu denkt dat je dan gelijk de moed maar op moet geven: dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe vaak je seks hebt met je partner. Dus ook wanneer je dit meer dan 2 keer per week doet.

Kan jouw seksleven wel een boost gebruiken? Met deze etenswaren kun je jouw seksleven verbeteren.