Het begint bij een onschuldig berichtje, maar de volgende ochtend word je naast hem wakker en is er heel wat meer gebeurt. Het is een rotperiode wanneer het net uitgaat met je vriend. Of het nu komt dat je realiseert dat bepaalde dingen ten einde zijn, of je je afgewezen voelt, of dat je je realiseert dat je single bent, seks met je ex komt vaker voor dan vooraf de bedoeling was.

Een goed idee?

Een serieuze relatie zorgt voor mentale verandering. Je voelt je gelukkiger, relaxter en beter, vooral wanneer hij in je buurt is. Wanneer jullie relatie over is, zullen al deze punten ook veranderen. De eerste paar dagen/weken zul je je totaal niet gelukkiger, relax of goed voelen. En om deze gevoelens terug te krijgen, lijkt seks met je ex een best goed idee. Maar is het ook een goed idee?

seks-met-je-ex-femfem

Serieus of niet?

Het is misschien een goed idee wanneer jullie serieus aan het proberen zijn om het weer te laten werken tussen jullie. Als dit niet zo is, don’t do it. Je lichaam en geest worden als het ware getraind om steeds weer terug naar ‘hem’ te gaan wanneer je behoefte hebt aan dat gelukkige gevoel dat je had als je bij hem was, waardoor je niet zult open staan voor nieuwe relaties. Wanneer je toch nog niet toe bent aan iets nieuws, je zeker weet dat het enkel een booty call is en je het niet erg vindt om je ex met anderen te zien, ja, dan kan het eens gebeuren. Maar ooit wordt het tijd om de periode met je ex volledig af te sluiten, dus ook de seks.

Je ex voelt natuurlijk heel vertrouwd, maar heb je toch besloten om verder te gaan? Dan zijn dit 5 herkenbare situaties als je de eerste keer bij hemt slaapt.