We weten allemaal dat mannen vrij gevoelig zijn. Als wij een griepje hebben doen we net alsof er niks aan de hand is, terwijl sommige mannen toch vaak last hebben van een mannengriepje. En we hebben ons ook allemaal wel eens afgevraagd of het nu echt zo enorm veel pijn doet als je een man per ongeluk in tikkie tegen z’n ballen geeft. Maar zijn penis breken is een ander verhaal. Natuurlijk zitten er geen botten in een penis maar wanneer deze stijf is kan het membraan, hetgeen wat de zwellichamen bij elkaar houdt, breken. Dat wil je gewoon niet op je geweten hebben. Om dat dus te voorkomen geven wij je de de seksstandjes die het gevaarlijkst zijn voor zijn geslachtsdeel.

  • Jij bovenop

    Als jij bovenop zit en hij gaat eruit en erin, kan het nog wel eens zijn dat hij per ongeluk mist. Aangezien jij in deze houding vaak de bewegingen bepaalt kan het zijn dat, als hij even niet “lekker zit” hij minder snel de  mogelijkheid heeft om de penetratie te stoppen aangezien jij er met je volledige gewicht op  leunt. Zit jij dus bovenop, beweeg dan niet te veel van boven naar beneden maar meer van achteren naar voren. Dit klinkt misschien lachwekkend maar als hij het laatst lacht is dat in dit geval het best.

  • Reverse cowgirl

    Ook weer zo’n gevalletje dat jij bovenop zit. Deze positie zorgt ervoor dat de penis een neerwaardse hoek aan moet nemen. Dit zorgt ervoor dat er meer druk op de penis komt. Hierbij geldt een beetje hetzelfde verhaal als bij de bovenstaande: hij kan zichzelf niet snel genoeg corrigeren. Voorzicht dus, cowgirl.

  • Anale seks

    Anale seks gaat nu eenmaal vaak gepaard met weerstand. Ondanks dat je er misschien hartstikke veel zin in kan hebben, zorgt deze vorm van seks toch vaak voor veel druk op de penis. Het is bij anale seks dus heel belangrijk dat jij relaxed bent, om naast jezelf ook zijn penis te sparen. Het mooie is dan wel weer dat het hierbij vooral de man zelf is die controle heeft over het wel of niet breken ervan gezien anale seks het meest wordt gedaan in doggy-style. Daarbij heeft hij meer controle. Zorg er dus samen voor dat jullie al even goed zijn opgewarmd, dit zal een hoop gezeur voorkomen.

Moraal van het verhaal: hoe leuk het allemaal kan zijn en hoe wild het er ook aan toe kan gaan, ben een beetje voorzichtig. Een gebroken penis is echt geen pretje. Het mooie is dat heel veel mannen ontzettend dol zijn op een blowjob en dat dit een van de onderdelen van seks is waarbij bijna nooit zo’n gebroken penis is voorgekomen. Kijk dan overigens wel een beetje uit met je tanden. Ben je over het geven van een blowjob onzeker? Lees dan hier waarom dat niet zou hoeven.

seksstandjes-penis-breken-femfem