Tegenwoordig zijn er genoeg datingapps, er is letterlijk en figuurlijk voor iedereen wat wils. Maar dat je zo’n app hebt gedownload, betekent niet dat je gelijk vindt wat je wilt. Een belangrijke vraag om voor jezelf te stellen is dan ook: heeft jouw potentiële match dezelfde intenties als jou? Het is en blijft moeilijk om te zien of je match dit ook echt heeft. Of toch niet?

giorgio-trovato-6rKkr2fh2-I-unsplash

Selectief daten

Het goede nieuws is: je hoeft online daten niet helemaal op te geven. Wat je wél kunt doen, is voor een app kiezen die de voorselectie voor jou doet. We schreven al eerder over Onlinedatingplatform The Inner Circle. De app screent aanmeldingen en hoopt op deze manier de mensen die het niet serieus menen eruit te filteren. Het doel? Online selectief daten naar een hoger level tillen.

Geen snelle hook-ups, wel echte dates

De app checkt accounts op oprechtheid en zorgt ervoor dat foto’s die gebruikers op hun account plaatsen, daadwerkelijk up-to-date zijn. Ooit online iemand ontmoet om er vervolgens tijdens de date achter te komen dat je te maken hebt met een catfish? Dat is verleden tijd. Nep accounts worden verwijderd, wat inhoudt dat jij kan daten zonder je zorgen te maken over of mensen wel zijn wie ze zeggen dat ze zijn. De app richt zich op personen die openstaan voor een relatie en serieus willen daten. Degenen die op zoek zijn naar een snelle hook-up, verwijzen ze liever door naar Tinder. Jongens die hun sixpack openlijk showen op hun profielfoto? Grote kans dat deze niet door de screening komen.

Van online naar offline

Offline daten? Dat is waar deze app de focus op legt. The Inner Circle spoort je namelijk aan om van online gesprekken naar offline ontmoetingen te gaan. De app spoort je aan om offline ontmoetingen te maken waardoor er een grotere kans is dat je ook écht wat opbouwt. Ook worden er regelmatig events georganiseerd waardoor jij gelijk in contact komt met een potentiële liefde. Hiermee sla je die “wat moet ik zeggen?!” fase gelijk over.

Ook zet de app hun ‘spot functie’ in als singles stadsgids. Via de functie zie je een lange lijst met populaire locaties onder gebruikers, in steden wereldwijd. Ook kun jij je eigen favoriete locaties weergeven, zodat een leuke spot kiezen om af te spreken des te makkelijker wordt.

Scharrelen of iets serieus

Dus, wat is selectief daten precies? Het woord zegt het al, je maakt een selectie. Die selectie begint logischerwijze bij jezelf want wie weet beter wat jij wilt dan jijzelf? Voordat je met (selectief) daten begint is het dus vanzelfsprekend dat jij jezelf vraagt wat je wilt. Heb je meer zin in een scharrel? Of zoek je iets serieus? Ben je opzoek naar het laatste? Dan is The Inner Circle misschien de app die mist op jouw telefoon. The Inner Circle helpt jou met het selectief daten door de moeilijke stappen voor je over te nemen.

The Inner Circle

Ken jij The Inner Circle? Dan kan het zijn dat je denkt dat de app enkel voor succesvolle, hoogopgeleide en mooie mensen is. Maar niks is minder waar. De app kent een strenge selectie. Dit is niet omdat ze kiezen wie ‘goed genoeg’ is en wie niet, maar omdat ze de essentie van de app niet kwijt willen raken. The Inner Circle is voor iedereen die opzoek is naar serieuze liefde. Dit maakt The Inner Circle, als je daar naar zoekt, dé app om uit te proberen.