In Selling Sunset is het een populair gespreksonderwerp: het krijgen van kindjes. Hoewel de ladies steeds ouder worden, blijven ze twijfelen over het krijgen van een gezinnetje. Voor Heather was het duidelijk, zij wilde een kindje met lover Tarek El Moussa, maar dit liep niet even gemakkelijk.

Babynieuws

Heather en Tarek hebben al een tijdje een steady relatie en ondanks dat hij niet vaak in de afleveringen van de Netflix-hit voorkomt, is de liefde tussen de twee vaak het gesprek van de dag. Zo zagen we in het laatste seizoen dat Heather haar bachelorette vierde, aangezien Tarek en Heather in een van de laatste afleveringen in het huwelijksbootje stapten.

Nu de twee al een tijdje gelukkig getrouwd zijn, was het tijd voor een volgende stap. Het krijgen van een kindje ging echter niet zo gemakkelijk, iets waar Heather in de afleveringen van Selling Sunset openhartig over sprak.

Babybuikje

Toch blijken wonderen nog te bestaan, want via Instagram deelt Heather een prachtige foto met daarbij het nieuws dat er een baby on the way is. “Surprise!!!! Baby El Moussa coming early 2023!!!”, schrijft Heather bij een reeks foto’s van haar en Tarek.

Ook zien we op de kiekjes twee andere kids naast het koppel, dit zijn Taylor en Brayden, de kinderen die Tarek in een eerdere relatie kreeg. Wanneer Heather precies uitgerekend is, houdt de Selling Sunset-ster nog even geheim. Wij zijn in ieder geval heel erg blij voor het koppel!

Lees ook: Selling Sunset-ster deelt kiekje vanuit Nederland op Instagram