Je zou denken dat alle ladies uit Selling Sunset in LA geboren en getogen zijn, maar niets is minder waar. Maya Vander, een van de knappe makelaars uit het programma, is half-Nederlands en bezocht hierom ons kikkerlandje. Via Instagram deelt de brunette een aantal foto’s van haar tripje.

Kiekje vanuit Nederland

Je zou denken dat de dames uit Selling Sunset op hun naaldhakken geen voet buiten LA zouden zetten, maar de knappe Maya bezocht toch echt het prachtige Nederland, zo zien we op Instagram. De brunette laat weten dat de familie van haar vader uit Nederland komt, dus hierom is een bezoekje aan ons land voor de beauty vaste prik. Via Instagram laat ze echter weten dat het een tijd geleden is: “Een snel en zeer belangrijk bezoek aan mijn Nederlandse familie. Altijd leuk om terug te zijn… Het is lang geleden.”

Op bezoek in Volendam

Maya neemt haar volgers mee en showt een aantal sfeerbeelden van haar bezoek aan Nederland. Op de kiekjes zien we dat ze in Volendam verblijft, waar Maya schaamteloos poseert in het vissersdorpje.

Ondanks dat Maya een uitstapje naar Nederland kan maken, heeft ze het de afgelopen tijd enorm druk gehad met haar familie en work life. In Selling Sunset zagen we de brunette niet vaak in beeld komen, aangezien Maya regelmatig tussen Miami en Los Angeles op en neer pendelt voor haar werk. Het werd Maya zelfs zó druk dat ze besloot om niet aan het zesde en zevende seizoen van Selling Sunset deel te nemen. Sad…

Lees ook: Cashen! Dit is het vermogen van de cast van Selling Sunset