We kunnen zonder twijfel zeggen dat Selling Sunset een van onze favo series op Netflix is. Naast alle girl-drama verdienen de meiden een aardig zakcentje met de huizen die ze verkopen in Hollywood. Dit is het vermogen van de castleden van Selling Sunset.

vermogen van de cast van selling sunset

Het vermogen van de castleden van Selling Sunset

Álles aan deze bedragen noemt ons arm.. Dit is het vermogen van de castleden van Selling Sunset:

Chrishell Stause – €4.200.000

‘Nice girls don’t get the corner office’ blijkt hier maar weer. Hoewel Chrishell misschien wel één van de grootste bitches uit de serie is, verdient ze wel het meest. Dit hadden wij niet verwacht omdat ze na vorig seizoen door een scheiding ging met de acteur Justin Hartley.

Heather Rae Young – € 2.500.000

Heather was voormalig Playboy-model maar uiteindelijk koos ze voor een carrière als makelaar – en wat voor een. Heather sluit deals waar je U tegen zegt in Selling Sunset en heeft daarom een bedrag van €2.500.000 op haar bankrekening. Cha-ching!

Davina Potratz – € 1.680.000

Davina komt op een gedeelde eerste plek (met Christine) als we het hebben over achterbakse figuren. In het vierde seizoen blijkt het namelijk dat Davina het veel te dure huis van zeventig miljoen nog steeds niet heeft verkocht. Toch zie je dit niet terug in Davina’s vermogen dat zo’n € 1.680.000 bedraagt.

Christine Quinn – € 1.200.000

Nog zo’n achtrebaks geval. Christine Quinn kleedt zich altijd in de nieuwste designerkleding en is effing mean tegen iedereen. Door dit gedrag hadden we verwacht dat ze de rijkste zou zijn van iedereen, maar niks is minder waar. Christine heeft (maar) € 1.200.000.

Mary Fitzgerald – € 842.000

Met Jason Oppenheim als baas sluit Mary aardige deals. Mary krijgt steeds nieuwe listings en dat is terug te zien in haar vermogen van € 842.000.

Brett en Jason Oppenheim – € 42.100.000

Als klap op de vuurpijl met een vermogen van €42.100.000: Jason en Brett. Het stel verdient veel meer dan de meiden van Selling Sunset. Loonkloof, much?

Lees ook: Dit is het vermogen van acteur Ed Westwick