Million dollar housesextravagante looks en de perfecte blow-outs: we kunnen geen genoeg krijgen van Selling Sunset. Heb jij het vijfde seizoen in een ruk uitgekeken? Lucky you, want er komen nog twee seizoenen van de serie aan.

Nog twee nieuwe seizoenen

Nadat het vijfde seizoen van Selling Sunset én de reünie-aflevering van het programma opnieuw enorm populair was, had Netflix eigenlijk geen keuze meer. Er moesten nog meer seizoenen van Selling Sunset gemaakt worden. Het lijkt erop dat de streamingdienst hiernaar geluisterd heeft, aangezien Heather – een van de ladies van het programma – via Instagram groot nieuws aankondigt.

THIS IS MAJOR NEWS“, begint ze haar bericht. “Selling Sunset krijgt officieel een zesde en zevende seizoen. En dat hebben we allemaal te danken aan jullie support.”

Wanneer kunnen we het verwachten?

De grote vraag luidt natuurlijk: wanneer kunnen we deze nieuwe seizoenen verwachten? Het lijkt erop dat we daar nog even op moeten wachten, aangezien Heather vertelt dat de opnames nog moeten beginnen. Ook is het duidelijk dat een van de dames niet in het programma terug te zien is. Maya Vander neemt namelijk afscheid van het programma.

“Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, liet ze onlangs aan Page Six weten. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Lees ook: Cashen! Dit is het vermogen van de cast van Selling Sunset