Het zit EOTB-ster Sem de Coninck niet mee. Via Instagram laat ze weten dat ze samen met haar vriend Jason een enorm heftig aut-ongeluk heeft gehad. Sem verloor naar eigen zeggen de macht over het stuur en knalde met een flinke snelheid tegen twee lantaarnpalen én een betonnen viaduct aan.

Bericht op Instagram

“Jason en ik hebben gisteravond een heftig auto-ongeluk gehad”, begint Sem via Instagram. Na een avondje op de kermis reden de twee samen naar huis, maar dit ritje verliep heel anders dan gepland. “Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn.”

Bron: Instagram @semdeconinck

Opgehaald door ambulance

Sem legt uit dat de twee na deze enorme klap door een ambulance opgehaald zijn. “Opgehaald met ambulance, 2,5 uur in het ziekenhuis gelegen. We zijn nu oke”, legt ze uit. Sem geeft aan dat zij en Jason tijd nodig hebben om te herstellen, maar dat het gelukkig goed gaat. Wel laat Sem weten dat ze door dit auto-ongeluk een enorme realitycheck heeft gehad. “Gevaar zit in een klein hoekje, let goed op jezelf.”

Foto’s van het ongeluk wil Sem liever niet delen met de buitenwereld. “Wat er is gebeurd is al erg en schokkend genoeg. Deze foto’s zijn niet voor Instagram bedoeld. Mijn auto is total loss en naar de sloop. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. I’m back when I’m better.” Sterkte, Sem en Jason!

Lees ook: Harrie Snijders gaat op zoek naar liefde in eigen datingshow