We kennen de knappe Sem de Coninck inmiddels allemaal wel van de bekende reality serie Ex On The Beach. Maar dacht jij Sem nog te kunnen herkennen aan haar mooie blonde lokken, dan heb je het mis. De realityster heeft afscheid genomen van haar blonde lokken en is voor totaal iets anders gegaan.

bron: @semdeconnick
bron: @semdeconinck

Een andere coup

“I did a thing, something different,” deelt Sem op haar Instagram pagina. Daarbij staat een foto van een lachende Sem met donker bruine lokken. Ze is haast niet terug te herkennen, maar we moeten wel toegeven dat het haar echt prachtig staat.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Uiterlijk veranderen

Voor Sem is het niet de eerste keer dat ze iets aan haar uiterlijk veranderd. Ze heeft eerder ook haar neus veranderd maar dat kwam puur door onzekerheid. Dit deelde ze toen ook op haar Instagram. “Ik was altijd onzeker over mijn neus. Ik vond mijn neus niet mooi. Ik heb mijn neus laten doen, omdat ik dit zelf wilde en ik sta achter mijn keus.” Erg knap dat ze dit deelt met haar vele volgers.

Ook liet ze eerder weten dat ze sowieso erg onzeker was vroeger, en dat ze het erg lastig vond om hier mee om te kunnen gaan. “Neus, borsten, billen, hoe slank ik was, of mijn armhaar. Inmiddels ben ik eigenlijk bijna nergens meer onzeker over. Mijn neus heb ik laten doen en hier ben ik zelfverzekerder door geworden,” vertelt ze op haar Instagram. “Dat ik slank ben en niet zoveel billen en borsten heb, dat is gewoon hoe ik ben. Dat heb ik leren accepteren en dat vind ik niet erg meer,” vervolgt ze.

Lees ook: Brody bad uit EOTB ziet er knapper uit dan ooit door zijn nieuwe kapsel