Studio 100 brengt de nieuwe serie ‘K3 één jaar later’ uit, waarin we zullen zien hoe de nieuwe opstelling van K3 het eerste jaar heeft beleeft. We volgen de drie meiden zowel op professioneel gebied als privé. Vanaf deze datum kunnen we dan ook eindelijk genieten van de K3tjes.

K3 één jaar later serie
Bron: VTM

K3 één jaar later

Vorig jaar november won de Nederlandse Julia de finale van K2 zoekt K3, en voegde zich toe aan Hanne en Marthe. We zien in de serie dan ook de eerste optredens van Julia en hoe dat allemaal bevalt. Julia spreekt van een “intens en superdruk jaar”, maar voegt toe dat ze van elke seconde heeft genoten. “Ik kan bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is”, voegt zangeres Hanne toe.

Zoals we hebben meegekregen, is Hanne onlangs moeder geworden. Haar zwangerschap wordt in de serie van “heel dichtbij” gevolgd. Ze is een hele lange periode doorgegaan met het zingen en meedoen van alle activiteiten, maar het is logisch dat ze tijdens het laatste trimester thuis moest blijven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K3 (@k3.studio100)

The show must go on, dus Studio 100 had al een vervanger klaarstaan: Diede van den Heuvel. Diede had de afgelopen tijd keihard getraind om een waardige vervanger te zijn voor de K3-show. Maarre, fans waren dan ook absoluut niet blij met haar komst. “We hebben betaald om K3 te zien, niet K2 + Diede”, schreef iemand op Twitter. Rude. 

Release

Goed, in ‘K3 één jaar later’ zien we dan wel gewoon de drie meiden: Julia, Hanne en Marthe. Vanaf 26 november is de serie wekelijks te zien op KIJK.nl en vanaf 3 december op SBS6. Ga jij kijken?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIJK (@kijknl)