Er staan meer dan genoeg leuke series op Netflix, maar mocht je voor de komende paasdagen niks op de planning hebben staan en liever binnen blijft in plaats van genieten van het mooie weer dan hebben wij de series voor jou die je toch ooit wel een keer gezien moet hebben.

series Pasen FEM FEM

Friends

Ach, wie kent Friends nou niet en hoe heerlijk eigenlijk om weer helemaal bij het begin te beginnen. Om weer het ‘You’re over me? When were you under me?‘-moment mee te maken.

Gilmore Girls

Deze fantastische moeder en dochter serie is zeker een aanradertje. In Gilmore Girls duik je in de wereld van Rory en Lorelai. De ouders van Lorelais zitten nogal in een hoge klasse en zij probeert het leven anders aan te pakken dan wat haar ouders voor haar hadden uitgestippeld. En Rory, die heeft het te druk met school én het kiezen van haar perfecte vriendje.

Modern Family

Modern Family, de heerlijke feel good serie over drie families die iedere keer wel weer wat wils beleven. Gezellig samen met je familie op de bank en hoppa doe die tv maar aan, want Modern Family staat al op je te wachten.

How I Met Your Mother

Laten we er niet omheen draaien: How I Met Your Mother is gewoon een topserie. De meest hilarische grappen en alles is legen – wait for it – dary. En met in totaal 9 seizoenen ben je zeker wel een tijdje zoet.

Gossip Girl

Misschien niet zo’n oldie als de voorgaande series, maar deze mag ook zeker niet ontbreken tussen de series des series. Gossip Girl is dé serie die je moet kijken als je houdt van high schoold rama, ruzie om vriendjes en de rijkste families van New York.

Heb je even geen zin in Netflix, maar in een spel? Zo maak je van Jenga een uitdagend drankspel.