Soms heb je van die megadrukke dagen. Op zo’n drukke dag wil je make-up niet altijd goed blijven zitten, maar je hebt ook geen geld voor een dure setting spray. Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op TikTok gaat de Max & More setting spray van Action viraal. Een goede setting spray voor een goedkoop prijsje.

setting spray action

Goede kwaliteit (voor een klein prijsje)

Setting spray zorgt ervoor dat je make-up langer op je gezicht blijft zitten. Bij een setting spray is het niet alleen belangrijk dat je make-up er goed op blijft zitten, maar ook de geur, het spuitje van de fles, of het product waterproof is en wat voor producten er allemaal in zitten.

Bij een goede setting spray is alles van een goede kwaliteit, en van goede producten gemaakt. Maar een goed beautyproduct is over het algemeen wel wat duurder, dan een goedkopere product. Bij een goedkope setting spray, heb je snel de kans dat de kwaliteit niet zo goed is. Eén van de bekendste setting sprays is die van Charlotte Tilbury (onze favoriet!).

Een supergoede, maar dure spray. Voor sommige mensen is geld niet echt een probleem, maar voor andere mensen is €35,00 net te duur. Dus, dan maar beter goed en goedkoop. Maar waar vind je een goede goedkope setting spray?

Max & More setting spray

Max & More is het eigen merk van Action en heeft 100% vegan producten in haar assortiment. Het merk begint steeds bekender te worden, en iedereen is er erg positief over te spreken. De Max & More setting spray van Action, is helemaal viraal op TikTok aan het gaan. Veel mensen zijn superenthousiast over dit product. Action omschrijft het product als: dé spray die ervoor zorgt dat je make-up de hele dag goed blijft zitten, dat je huid goed gehydrateerd blijft, dat de spray heerlijk verfrissend aan voelt en dat de spray een neutrale geur heeft.

Beter dan de Charlotte Tilbury-variant?

Op TikTok zijn mensen erg te spreken over de setting spray van Action. Er worden veel positieve reacties geplaatst. Zo wordt er gezegd: “Doei, ik ga die van Charlotte Tilbury echt niet meer halen” of “Ik heb die van Action en wajooo die is goed.” Er wordt veel gezegd dat mensen geen Charlotte Tilbury meer gaan halen. De Charlotte Tilbury setting spray kost al snel rond de €40,00 en mensen vinden de spray van Action bijna net zo goed als die van Charlotte.

De Action-variant zou er voor moeten zorgen, dat je make-up de hele dag blijft zitten. Wie wil er geen goede setting spray voor maar €1,59?

@laurenloois Dit had ik echt niet verwacht van deze settingsprays!! 🤭 #beautytok ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

Niet iedereen is positief te spreken over dit product

Echter, niet iedereen is positief te spreken over de Max & More setting spray. Er worden dingen gezegd zoals: “Het product vlekt” of “Die van Action werkt juist niet.” Wat moeten we geloven met zoveel verschillende reacties? Het kan geen kwaad om de Max & More setting spray uit te proberen. Als de spray niet goed werkt, mis je maar €1,59. En als de spray wel goed werkt, heb je een goede spray voor weinig geld.

@xriannefeenstra Dit gaat fout….. 👀 #maxenmore #maxfixingspray #fixingspray #review #nederland #maxenmorecosmetics #gaatfout ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

Liever helemaal geen geld uitgeven? Dan kan je ook haarlak als setting spray gebruiken. Of je daar vrolijk van wordt, dat vragen we ons wel af…