Shirley Cramer, die je zou kunnen kennen van Ex On The Beach, zou er alles aan doen om er iedere dag er weer prachtig uit te zien. Zo schaamt zij zich er zeker niet voor dat zij wel eens wat aan haar lichaam laat doen. Nu heeft zij haar blonde lokken achter zich gelaten en is ze voor een nieuwe kleur gegaan. Ze heeft er alleen goed spijt van…

Shirley Cramer

Shirley kennen we ondertussen allemaal als een echte realityster. Zo had zij met haar relatie meegedaan aan het programma Temptation Island Vips, Ex on the Beach, Eating With my Ex en zij was zelfs laatst te vinden in het programma First Dates, met wel een heel gewaagde outfit. In First Dates heeft zij helaas haar nieuwe liefde niet gevonden.

Plastic fantastic

Naast de programma’s waar Shirley aan mee doet en haar mannenkeuze, zou je haar ook kunnen kennen om alle cosmetische ingrepen die zij is ondergaan. Shirley schaamt zich er dan ook zeker niet voor dat zij af en toe wat aan zichzelf laat doen. Vanaf jongs af aan wilde zij namelijk al een borstvergroting.

Heel leuk die veranderingen aan Shirley haar lichaam, maar niet iedereen is het er helemaal mee eens. Zo zijn haar zusje en haar vader het totaal niet eens met haar uiterlijk. Vooral vinden ze het zonde dat ze haar tanden heeft laten doen. “Ze had al mooie tanden, maar dat laat ze dan afslepen voor wat zij mooiere tanden vindt.”

Shirley verft per ongeluk haren zwart

Shirley was er zeker weer helemaal klaar voor om iets te gaan veranderen aan haar uiterlijk. Zo besloot zij nu om haar eens haar haar te gaan verven. Zeg maar gedag tegen die blonde lokken. Oh no… Ze heeft haar haar helemaal zwart gemaakt en ze heeft er zelf ook spijt van…

shirley cramer
instagram: @shirleycvc
shirley cramer
instagram: @shirleycvc

Lees ook: Zó jong begon EOTB’s Shirley met sparen voor haar borstvergroting