Shirley Cramer stal laatst al de show met haar opvallende outfit bij First Dates, en nu heeft de realityster voor een donkerbruine haar kleur gekozen en steelt ze weer de show. Ze is bijna niet meer te herkennen maar het staat haar prachtig.

Bron: @shirleycvc
Bron: @shirleycvc

Niet te herkennen

Wij moesten even twee keer kijken toen we deze foto op de Instagram pagina van Shirley voorbij zagen komen. We weten dat Shirley niet vies is van een cosmetische ingreep en hier spreekt ze ook open en bloot over, ze laat zelfs weten dat ze nog helemaal niet tevreden is met hoe alles eruit ziet. Toch slaat ze dit keer een ander pad in en hoeft ze niet onder het mes. Ze is namelijk gegaan voor een andere haar kleur. En eerlijk is eerlijk, het staat haar prachtig.

Donkerbruine coupe

Shirley deelde eerder al via haar Instagram story’s dat ze haar haar wel bruin zou willen verven, en dat heeft ze dus ook gedaan. Met een foto op Instagram liet ze aan haar volgers zien dat ze haar haar van licht blond naar een prachtige kastanje bruin heeft geverfd. “New hair. What do you think?”, zet ze in haar caption.

Reacties

Wij zijn niet de enige die het prachtig vinden want alle reacties zijn mega positief.

“Looove it 😍” “Soow😍” “Veel mooier! Meer classy! 😍😍😍.” En zo kan ik nog wel uren doorgaan!

Nieuwe tongpiercings

Dit is niet het enige wat Shirley aan haar uiterlijk heeft veranderd. Want er is nóg iets. Het was de oplettende kijkers al opgevallen maar Shirley heeft twee, ja je leest het goed, twee nieuwe tongpiercings laten zetten. Wat maakt dat ze nu dus met drie tongpiercings rond loopt. Ik vind het knap, want je moet het maar durven…

Lees ook: Channah Koerten vertelt voor het eerst over haar relatie met Orlando Smeekes