Ken jij of ben jij iemand die heel veel moeite heeft met uit bed komen? Iemand die al zoveel manieren heeft bedacht om wakker te worden, maar niks lukt? Wekkers aan de andere kant van de kamer, een glas water over je hoofd of iemand die je wakker komt maken. Leuk geprobeerd hoor allemaal, maar het werkt gewoon niet. Jij komt je bed echt niet uit of met heel veel moeite, na honderd keer snoezen en veel gezeur. Vanaf nu is dit allemaal verleden tijd! Er is namelijk een horloge die jou op hardnekkige, maar duidelijke wijze uit je bed uit krijgt. De Shock Clock!

Met deze wekker wordt zelfs de grootste slaapkop wakker FEMFEM

Wakker met een Schok

De Shock Clock moet dit allemaal voor elkaar krijgen. Wakker worden met een elektrische schok, wie wilt dat nou niet? Eigenlijk niet zoveel mensen denk ik persoonlijk, toch zal het mij wel helpen om daadwerkelijk op te staan. Want zeg nou eerlijk, niemand wilt toch zo’n schok voor de tweede keer? Het maakt het opstaan dan misschien niet leuker en je wordt niet echt rustig wakker, maar je bent wel meteen wakker.

Minder erg dan gedacht

Naast de Shock Clock een alarm is traint hij je ook om op te staan. Dit door middel van een app die je kunt downloaden op zowel iOS als Android. Misschien moeten we de Shock Clock iets minder heftig laten klinken, want je kunt ook kiezen voor anderen standen. Zo kun je kiezen voor: alleen trillen, trillen en daarna een schok of alleen een schok. Al deze functies en standen zijn speciaal voor de Shock Clock ontwikkelt en dragen bij aan het verbeteren van jouw slaap- en ochtendroutine. Het traint je doordat je na een tijdje wakker wordt voordat je een schok krijgt. Daarbij je sta je ook eerder op omdat je uit bed wilt zijn voordat je schok komt. De Shock Clock is hier te koop voor een bedrag van ongeveer €110,-, hij is zelfs verkrijgbaar in het roze.

production-unit-the-shocking-alarm-clock-never-hit-snooze-again-3

Lees ook
De wetenschap: dit is waarom we naakt zouden moeten slapen