Tegenwoordig zijn de vaste lasten al duur genoeg. Er zijn dan ook veel mensen die het liefst nog een zakcentje bijverdienen. Zo heb je net effe wat extra te besteden voor leuke dingen zoals etentjes, vakanties of dagjes weg. Deze side hustles helpen jou een handje om wat extra poen binnen te slepen.

side hustle
Bron: Sex and the City

Side hustles voor wat extra poen

Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om wat extra zakcenten bij te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan oppassen op kinderen, je kleding verkopen, honden uitlaten of schoonmaken voor iemand. Je verdient hier dan wel geen klauwen vol geld mee, maar alle beetjes helpen toch? Wil je er echt wat bij doen waarmee je behoorlijk wat poen kunt verdienen? Uit onderzoek blijkt dat je dan het beste één van de volgende side hustles kunt uitvoeren.

Webdesign

Ben jij een beetje handig met computers en websites en kun jij met gemak een website in elkaar zetten? Dan kun je deze skill heel goed inzetten om een extra zakcentje bij te verdienen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat deze side hustle je het meeste zal opleveren. Tot wel €200,- per dag als je zou willen. Enne, de vraag is groot! Er zijn genoeg mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken met hun website.

Apps maken

Hetzelfde geldt ook voor het maken van apps. Ben jij goed in het ontwerpen en maken van apps? Dan kun jij aan dit werk behoorlijk verdienen. De bedragen kunnen wel oplopen tot wel €100,- per dag. En ook hier is ontzettend veel vraag naar!

Video editing

Kan jij wel goed overweg met video editing en zet jij binnen een handomdraai de meest vette video’s in elkaar? Dan kun je daar best wat extra geld aan verdienen. Als je ook de beelden nog eens zelf kunt maken, is het al helemaal win-win. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel bedrijven die video in willen zetten. Sla je slag dus snel en voor je het weet word je met het uitvoeren van je hobby rijk. Je verdient hier al snel €80,- per dag mee. Dus, tel uit je winst.

Copywriting

Heb jij een vlotte pen en houd je ervan om lekker te schrijven? Dan kun jij in je vrije uurtjes zo nu en dan best wat extra schrijfwerk doen. Het fijne aan deze side hustle is dat je dit op iedere plek en op iedere tijd kunt doen, zolang jij je laptop bij de hand hebt. Zit jij bijvoorbeeld iedere dag meer dan een uur in het openbaar vervoer naar je werk? Dan is dit een perfect werkje om de tijd mee te vullen. Tijd is geld zullen we maar zeggen 😉