Je bent al een tijdje aan het daten met een jongen, en begint langzaam gevoelens te krijgen. Maar hoe weet je nou zeker dat hij ook klaar is voor een serieuze relatie? Geen zorgen! Wij hebben de ’15x signalen dat hij boyfriend material is’ op een rijtje gezet.

Waneer is iemand ‘Boyfriend material’?

Speciaal voor de meiden onder ons die altijd op de bad guy vallen; wat is de definitie van boyfriend material nou? Boyfriend material is iemand die van je houdt, door dik en dun voor je gaat, je accepteerd en support in alle omstandigheden. Herken je dit? It’s a winner!

Maar hoe weet je of iemand boyfriend material is? Wij helpen je, hier zijn 15x signalen dat hij boyfriend material is.

1 Hij stelt je voor aan zijn vrienden

Als hij serieus over je is, is hij ook niet bang om je aan zijn vrienden voor te stellen! Iemand die verliefd is praat namelijk de hele tijd over zijn partner. Als hij je verborgen houdt voor zijn vrienden, zou ik me afvragen waarom..

2 Hij support al je keuzes

Je hoeft het echt niet altijd met elkaar eens te zijn. Maar de basis van een goede relatie is communicatie. Ga met elkaar het gesprek aan en leg uit waarom je het niet met elkaar eens bent. Als hij je het gevoel heeft dat hij je support no matther what weet je zeker dat zijn intenties goed zijn.

3 Hij is open en eerlijk

Helaas is niet elke jongen even open en eerlijk. Maar de juiste jongen zou jou nooit moeten laten twijfelen over zijn oprechtheid.

4 Hij maakt compromissen

Als je partner een compromis sluit, laat dat alleen maar zien dat hij rekening met je houdt. Er zijn genoeg egoïstische jongens (right?), die het totaal niet boeien wat wij vinden. Dat laat maar alleen zien dat er geen plekje is voor jou in zijn leven.

5 Hij is klaar voor een serieuze relatie

Niet iedereen is gemaakt voor een serieuze relatie. Het heeft dan ook geen zin om daar al je energie en moeite in te steken. Ga liever voor iemand die duidelijk aangeeft klaar te zijn voor een relatie.

6 Hij luistert naar je

Iedere keer als er tegen ons vrouwen werd verteld dat wij ons aanstellen, te veel praten en veel te gevoelig zijn zouden wij allang milljonair zijn. Maar geloof het of niet, er zijn echt mannen die luisteren!

7 Hij geeft je complimentjes

En dan bedoelen we niet alleen wanneer je make up on fleek zit. Juist een man die van je houdt laat je mooi voelen op elk moment. Zelfs wanneer je met een messy bun, joggingsbroek en blote billen gezicht op de bank hangt. Complimenten kunnen overal over gaan!

8 Hij ziet je niet alleen als lover maar ook als beste vriend

Uiteindelijk is het ook belangrijk dat je met je partner kan lachen zoals je met niemand kan, jezelf kan zijn en je comfortabel voelt. Zowel jij en je partner moeten het gevoel hebben dat jullie 24/7 bij elkaar willen zijn.

9 Hij laat je comfortabel voelen

Een nieuwe relatie kan veel onzekerheden en spanning met zich meebrengen. Zelfs als je super nerveus bent, moet hij je comfortabel laten voelen.

10 Hij geeft je ruimte

Iemand die je je ruimte geeft om je ding te doen heeft vertrouwen in je. Je wilt absoluut niet iemand die je probeert te controleren over álles. Daarnaast hoe meer ruimte hij je geeft, hoe meer tijd je met hem wilt spenderen.

11 Hij begrijpt het verschil tussen ‘goed’ en ‘fout’

Een jongen die niet eens probeert te liegen, jou repecteerd en nooit vreemd zou gaan is een keeper. Hij weet dat het jou pijn gaat doen en zou er alles aan doen om dat te voorkomen.

12 Hij staat open om te leren

Als hij open staat om te veranderen, geeft dat alleen maar aan dat hij perfect in jou ogen wil zijn. En dan bedoelen we niet dat hij compleet moet veranderen voor je, maar dat hij de beste versie van zichzelf probeert te worden.

13 Hij is niet bang om in het openbaar hand in hand te lopen

Een jongen die niet bang is om hand in hand met je te lopen, laat zien dat hij trots op je is. Hij wil aan de hele wereld laten zien dat je van hem bent, en stiekem alle andere meiden jaloers maken.

14 Hij speelt geen spelletjes

Wanneer je al je energie in iemand steekt heb je geen zin dat hij je tijd aan het verdoen is. Wanneer hij alleen met je praat als hij wat nodig heeft of niet terug reageert wanneer je wat vraagt, kan je het beter opgeven.

15 Jullie zijn de hele tijd bij elkaar

Als hij je leuk vindt wilt hij constant bij je zijn, zelfs als jullie druk zijn. Voor de meiden met een lat-relatie is dit natuurlijk een stuk moeilijker. Maar wanneer hij echt boyfriend material is, zou hij er alles aan doen om je zoveel mogelijk te zien.

Lees ook: Is hij boyfriend material? Zo kun je er achter komen.