Op dating apps kom je genoeg creepy guys tegen, maar vaak ligt dit er zo dik op dat het makkelijk is om deze eruit te vissen. Let me tell you, er zijn meer creepy guys out there dan je zou verwachten, alleen soms zijn de tekenen wat minder obvious. Herken je de volgende tekenen in een man? Dan is het tijd om heel hard weg te rennen.

#1 Hij heeft geen vrienden

Het is helemaal niet raar wanneer je een jongen ontmoet die wat minder vrienden heeft, maar heeft hij helemaal geen vrienden en vermijdt hij ook contact met anderen? Dat zou je wel eens kunnen oppassen. Als niemand deze persoon als vriend wil hebben dan zou daar wel eens een reden voor kunnen zijn.

#2 Slechte vibes

Krijg je steeds een slecht gevoel als hij in jouw omgeving is? Zie dit als een teken om er meteen vandoor te gaan. Energy doesn’t lie, babe.

#3 Hij lacht op gekke momenten

Het valt je op dat hij steeds raarder wordt. Zo is het je ook opgevallen dat hij steeds vaker begint te lachen op momenten die niet echt gepast zijn. Wanneer iemand bijvoorbeeld een heel verdrietig verhaald vertelt, begint heel heel hard te lachen. Huh what?!

#4 Hij heeft te veel of te weinig emotie

Oversharen de eerste keer dat je iemand ziet is nooit een goed idee. Maar als diegene niks over zichzelf deelt is het ook een beetje verdacht…

#5 Hij praat alleen maar over geslachtsgemeenschap

We get it: de meeste mannen willen op een bepaald moment met je in bed belanden. Alleen als dit super snel is, of hij praat er teveel over dan kan het mega creepy worden.

#6 Slechte persoonlijke hygiene

Ieuw! Hij snapt gewoon niet dat hij wat beter voor zichzelf moet zorgen. Als je merkt dat je van een man moet wegrennen vanwege zijn zijn stank, is dat een duidelijk griezelig teken. Wie weet wat er allemaal in zijn kamer rondslingerd!

#7 Hij is een griezelige stalker

Hij zal er alles aan doen om heel veel met jou om te gaan. Hij zou er misschien iets teveel voor doen… Het wordt namelijk wel heel creepy al die aandacht.

#8 Hij gaat te dicht bij je staan of zitten

Um, ooit van personal space gehoord? Wanneer een dude té dichtbij komt is dit behoorlijk creepy. Mag ik ook ademen?

#9 Hij houdt teveel van zichzelf

Een beetje zelfliefde is altijd goed, maar hij vindt zichzelf wel heel leuk! Wanneer je een gesprek met hem voert gaat het alleen maar over hoe geweldig zijn leven is. Uhm gadver…

#10 Hij stopt niet wanneer je “nee” zegt

Niet alleen is dit creepy, het is ook nog eens een mega red flag. Wanneer een man de social cues niet begrijpt (of doet alsof) moet je zo snel mogelijk rechtsomkeert maken.

Lees ook: Creepy! Deze celebrities hadden ooit te maken met een stalker