Je bent niet de enige die zich af en toe afvraagt of jouw bf het wel fijn vindt om met je naar bed te gaan. Communicatie over zaken in de slaapkamer komt namelijk nog steeds te weinig voor dus het is niet gek dat de twijfels soms even om het hoekje komen kijken. Dat is alleen nergens voor nodig! Praat met hem of let op de volgende 15 signalen dat hij het fijn vindt om met je naar bed te gaan.

signalen dat hij het fijn vindt om met je naar bed te gaan

Signalen dat hij het fijn vindt om met je naar bed te gaan

Er is een hoop om over te twijfelen in bed. Wij vrouwen zijn helden in het nadenken dus onze hersenen draaien nou eenmaal overuren. Maak je te weinig of juist te veel geluid, kijk je wel leuk genoeg en kijkt hij nou naar dat kleine vetrolletje bij je buik of lijkt dat maar zo? Allerlei denken waar jij over nadenkt terwijl hij er waarschijnlijk niet een keer over na heeft gedacht. Mocht je er niet meteen over te durven beginnen? Kijk dan eens of jij deze signalen dat hij het fijn vindt om met je naar bed te gaan herkent.

#1 Er wordt ook geknuffeld

Als jullie na een avontuurtje knuffelen, is dat een goed teken. Dat betekent namelijk dat hij het zo fijn vond dat hij nog even dichtbij je wil zijn! Maak je niet te veel zorgen als hij in slaap valt. Dit is namelijk normaal voor mannen!

#2 Wees zelf zelfverzekerd

Wanneer je twijfelt, heeft hij dat sowieso door. Je zal merken dat je ziet aan je bf dat hij ervan geniet als jij dat ook doet!

#3 Hij komt met nieuwe ideeën

Als hij bijvoorbeeld nieuwe posities wil uitproberen, weet je dat het goed zit. Hij steekt er namelijk tijd en energie in om jullie avontuurtje naar een hoger level te tillen.

#4 Hij heeft geen op- en aanmerkingen

Of terwijl: hij vindt het helemaal prima zoals het is. Als hem echt iets dwars had gezeten, was hij namelijk wel het gesprek aangegaan.

#5 Hij spreekt het uit

Als hij zegt dat het fijn vindt, is dat ook zo. Zorg ervoor dat de negatieve gedachten het niet overnemen 😉 It’s all in your head!

#6 De avontuurtjes komen ook wel eens spontaan

Als hij geniet van jullie bedavontuurtjes zal je merken dat hij zich niet kan inhouden. Hij wil dus op de gekste momenten ineens met jou het bed in duiken!

#7 Jullie vinden elkaar belangrijk in bed

In een goede situatie willen jullie beide van elkaar dat jullie ervan genieten. Als hij dus genoeg tijd aan jou besteedt, weet je dat het goed zit.

#8 Hij is af en toe romantisch

Een bloemetje, chocolade of ineens een kusje op je voorhoofd? Dan houdt hij écht van je, hoor. Weg met die twijfels!

#9 Hij maakt oogcontact

Oogcontact kan erg ongemakkelijk zijn, ook in bed. Des te beter dat hij dat wél aandurft met jou!

#10 Er wordt veel gezoend

Lang niet iedereen zoent veel tijdens een avontuurtje tussen de lakens. Doen jullie dit wel veel? Dan is dat het een teken dat het erg intiem is! Reken maar dat hij geniet van die momenten.

#11 Hij zegt je naam

Dit betekent eigenlijk dat hij er enorm van geniet en dat graag aan jou laat weten. Hoe doet hij dat? Juist, door jouw naam te noemen!

#12 Als hij kreunt

Hij hoeft het natuurlijk niet uit te schreeuwen, maar geluiden maken geeft negen van de tien keer aan dat hij het lekker vindt. Meer geluid betekent dan ook: doorgaan met wat je doet!

#13 Hij vraagt wat jij ervan vindt

Als hij ook graag wil weten of jij ervan geniet, betekent dit dat hij het belangrijk vindt hoe jij het bedavontuurtje ervaart. Hij geeft dus om wat jij wil en vindt het belangrijk dat jij er ook van geniet. Hoezo zou hij er dan zelf niet van genieten?

#14 Hij stuurt je ook berichten als jullie niet samen zijn!

Gewoon omdat hij niet kan wachten tot jullie weer samen kunnen zijn én heerlijk tussen de lakens kunnen springen.

#15 Hij is open over zichzelf

Dit betekent dat hij jou genoeg vertrouwt om persoonlijke dingen te vertellen. Hij doet dat natuurlijk niet zomaar. Dat betekent dat hij ook alles wat in bed gebeurd helemaal goed vindt.