Je bent al een tijdje met hem aan het daten, maar nu vraag je je af of hij ook met iemand anders datet. Dit zijn de acht signalen dat hij het niet alleen met jou gezellig heeft.

Hij lijkt het altijd druk te hebben

Als hij altijd wat te doen heeft in zijn leven moet je je misschien wel zorgen gaan maken. Vooral als hij opeens andere dingen te doen heeft, wanneer hij eigenlijk met jou had afgesproken.

Hij wil niet naar bepaalde plaatsen gaan

Hij wilt misschien niet met jou naar bepaalde plaatsen gaan, omdat hij bang is om iemand anders tegen te komen.

Hij steekt geen moeite in je dates

In het begin deed hij nog heel veel moeite voor een date, maar tegenwoordig is een filmpje kijken de enige activiteit die jullie uitvoeren. Helaas…

Hij praat veel over een vriendin

De laatste tijd praat hij wel heel veel over een vriendin. Uhm, volgens mij is hij gewoon veel meer geïnteresseerd in haar dan in jou.

Hij wil niet dat je zijn vrienden ontmoet

Het is normaal om tijd voor jezelf te nemen als je voor het eerst met iemand gaat daten. Maar wanneer jullie al wat langer daten is het heel normaal om kennis te gaan maken met zijn vrienden of familie. Waarom wil hij dat nog niet?

Hij is emotioneel afstandelijk geworden

Eerst konden jullie praten over jullie gevoelens samen, maar dit is de laatste tijd wel anders. Hij is emotioneel veel afstandelijker geworden.

Hij bepaalt wanneer jullie elkaar zien

Wanneer jij voorstelt om een keer af te spreken heeft hij altijd wel wat anders te doen. Hij bepaalt dan vaak ook de datum wanneer jullie gaan afspreken. Dit komt waarschijnlijk omdat hij de rest van zijn vrije tijd met een ander besteed.

Hij wil geen foto’s samen op social media

Jullie hebben samen leuke foto’s gemaakt en je wil dit delen op social media. Natuurlijk wil jij hem in het bericht taggen, alleen wil hij dat echt niet. Hij is gewoon bang dat de ander dat ziet!

Lees ook: 10 dingen waar mannen graag over praten op een date