Vele vrouwen hebben een man in hun leven waar ze het gezellig mee hebben, maar geen vaste relatie mee willen. Oftewel: een scharrel. Vaak is het dan ook de bedoeling dat hier geen bepaalde gevoelens bij komen kijken. Toch is dit niet altijd even makkelijk, omdat een van de twee meestal toch gevoelens krijgt voor de ander. Dit maakt de situatie uiteindelijk alleen maar ingewikkelder. Dus als je benieuwd bent of je scharrel in meer geïnteresseerd is, hebben wij de signalen die hierop wijzen voor je op een rijtje gezet.

femfem-scharrel

Er gaat geen dag voorbij dat hij je geen berichtje stuurt

Scharrels nemen vaak alleen contact met elkaar op als ze hebben afgesproken of juist wat willen afspreken. Wanneer hij jou berichtjes stuurt zonder dat jullie iets gepland hadden, vindt hij het gewoon leuk om met je te praten.

Hij blijft de volgende ochtend bij je

Hij kan er natuurlijk voor kiezen om z’n biezen te pakken om vervolgens trots aan zijn vrienden te vertellen dat hij jou het bed in heeft gekregen. Als hij dit niet doet en de volgende ochtend bij je blijft, vindt hij je echt leuk.

Hij is niet bang om je te bellen

In de tijd van nu waar mensen elkaar liever gauw een berichtje sturen dan elkaar te bellen, is het best bijzonder als hij dit nog doet. Dat laat wel zien dat hij je zeker ziet zitten.

Al zijn vrienden weten wie je bent

Dit betekent dat hij over je praat tegen zijn vrienden en dat is altijd een goed teken. Dit laat zien dat je niet onbelangrijk bent voor hem.

Hij stelt je voor aan zijn vrienden

Niet alleen weten al zijn vrienden wie jij bent, maar wil hij ook dat je hen leert kennen. Hij wil dat je deel uitmaakt van zijn leven en dat is normaal gesproken nooit de bedoeling van een scharrel.

Jullie gaan samen op date

Scharrels gaan nooit samen op dates. Wanneer jullie dit wel doen, zijn jullie niet gewoon scharrels van elkaar. Dan zijn jullie in principe al aan het daten.

Hij zoekt ook contact met je als hij nuchter is

Hij stuurt je niet alleen berichtjes als hij dronken is, maar juist als hij nuchter is. Voor hem ben je geen foutje die hij maakte toen hij te veel gedronken had.

Hij onthoudt de kleinste dingen die je zegt

Hij luistert echt naar wat je zegt en onthoudt al deze kleine dingen over je. Dit laat zien dat hij echt geïnteresseerd is in jou als persoon.

Hij heeft alles voor je over

Hij doet er werkelijk alles aan om jou gelukkig te maken. Hij is bereid hier ver voor te gaan, omdat hij jou simpelweg leuk vindt.

Hij vertelt persoonlijke dingen over zichzelf

Wanneer hij over zijn gevoelens praat, weet je dat hij jou vertrouwt. Vaak zijn dit dingen die hij zijn beste vrienden niet eens vertelt en dat laat zien dat je erg belangrijk voor hem bent.

Hij laat doorschemeren dat hij je leuk vindt

Je ontvangt continu hints dat hij jou wel erg leuk vindt. Of het nu die keer was dat hij in dronken toestand riep hoeveel hij van je houdt of die keer dat hij je vertelde hoe leuk hij het altijd met je heeft. Aan alles is af te lezen dat je meer voor hem bent.

Hij doet inspanningen voor je familie en vrienden

Hij wil graag deel uitmaken van jouw leven. Net zo graag als hij wil dat jij deel uitmaakt van zijn leven. Daarom doet hij veel moeite om een band met je familie en vrienden te creëeren.

Hij wil ook afspreken zonder bijbedoelingen

Zelfs als je ziek op bed ligt, komt hij nog langs om je in de watten te leggen. Hij vindt het namelijk ook fijn om samen in bed film te kijken, zonder enkele bijbedoelingen.

Hij maakt plannen voor jullie samen in de toekomst

Misschien nodigt hij je wel uit voor een concert of koopt hij kaartjes voor evenementen die pas maanden later plaatsvinden. Dit laat zien dat hij aanneemt dat je dan nog in zijn leven zal zijn.

Hij wil weten wat jullie van elkaar zijn

Wanneer hij wil weten wat jullie precies van elkaar zijn, is het duidelijk dat hij meer wil zijn dan een gewone scharrel. Als hij zegt dat hij meer wil, is dat ook echt zo. Duidelijker kan haast niet.

femfem-relatie-scharrel

Hier lees je waarom onze generatie geen relatie wil.