Aankomende zaterdag gaat in Rotterdam de gigantische regenboot schaatsbaan weer open dus had je nog geen plannen dit weekend en wil je de feestmaand goed inluiden? Dan wil je hier heen. De 400m overdekte schaatsbaan in Rotterdam pakt het dit jaar zelfs nóg groter een feestelijker aan dan voorheen met verschillende evenementen. Waar wij vooral blij van worden? De silent disco op schaatsen.

silent disco schaatsen FEM FEM

Een Silent Disco op schaatsen

Op zaterdag 14 december wordt er voor het eerst een silent disco op schaatsen georganiseerd. Van 20:30 tot 02:00 kan jij samen met je partner of vrienden schaatsend dansen op drie verschillende muziek kanalen: blauw, rood en groen. Dit houdt dus in dat je ook nog eens zelf kan bepalen waar je het liefst naar luistert! Ben je een liefhebber van dance, electro en housemuziek? Dan ga je voor blauw. Gaat jouw voorkeur uit naar disco? Dan is rood voor jou de perfecte match. Besluit je voor groen te gaan dan draaien ze de hele avond verzoeknummertjes van de gasten. Wil je hier heel graag heen maar ben je geen held op schaatsen? Ook geen enkel probleem, er is een gedeelte ijsvrij gemaakt.

Kaartjes

Wil jij 14 december op het ijs doorbrengen? Wees er dan snel bij! De kaartjes kosten €16,- inclusief toegang tot de schaatsbaan, een koptelefoon en service kosten. Heb je zelf geen schaatsen? Dan kost een kaartje €21,- inclusief ook nog de schaatsen erbij.

Zoek je nog meer leuke uitjes voor de maand december? Wat dacht je dan van een bezoekje aan één van de vele mooie kerstmarkten van Nederland?