Ook problemen met het vinden van een outfit voor kerst? Onze sterren kunnen je misschien een duwtje in de juiste richting geven. Het is ons opgevallen dat ze bijna altijd één item aan een outfit toevoegen. En dit item heb je sowieso in je kast liggen.

accessoire
Bron: Pinterest

Christmas look

Christmas is coming! De leukste tijd van het jaar, maar ook het lastigste, want wat trek je aan? Trek je dit jaar een chique outfit aan of ga je toch liever voor comfy. Wat is ons is opgevallen is dat tegenwoordig bijna alle bekende mensen één kledingstuk dragen, wat bijna altijd de outfit maakt. Het leuke aan dit kledingstuk is dat iedereen hem gegarandeerd in de kast heeft liggen.

We hebben het over de juiste panty. Panty’s worden meestal gedragen om het minder koud te hebben, of als extra touch bij een simpele outfit. Een rok met zwarte panty’s en laarzen is he-le-maal in tijdens herfst.

Alle soorten en kleuren

Onze sterren hebben er echter een twist op bedacht. In plaats van de standaard zwarte of huidskleur panty’s dragen ze nu felroze of glitter panty’s. Dit gaat gepaard met een simpele outfit. De panty’s zijn dus een main character in je outfit. Dus als jij graag wil opvallen deze kerst of nieuwjaar, maar toch fashionable wil blijven, dan is het misschien een idee om deze stijl uit te proberen.

Wat leuk is aan deze look is dat je zeer zeker uniek zult zijn en zal opvallen met je rode panty’s. Wees niet bang om te extra te zijn, want dat is tijdens deze kerst en nieuwjaar juist wat iedereen wil zijn. You need to shine.

outfit
Bron: Pinterest
outfit
Bron: Pinterest