De Sims, we konden het vroeger úren achter elkaar spelen en leken er geen genoeg van te krijgen. Je maakte een replica van jezelf en van je ideale droomjongen en maakten het dikste huis dat je je maar kunt voorstellen. Maar aangezien het spelen van spellen achter je laptoppie een beetje overrated is tegenwoordig, is The Sims ook op de achtergrond verdwenen. Tot nu!

sims-mobile-femfem

Haal je jeugdherinneringen naar boven

Gisteren is de The Sims app gelanceerd en het is dus ook vanaf nu mogelijk om deze game op je smartphone te spelen. Dit is waar we op hadden gewacht! Pokémon Go was leuk, maar The Sims was toch wel hét spel waar vroeger het grootste deel van je dag uit bestond. En een groot voordeel: de app is helemaal gratis!

The Sims, zoals we die kennen

Misschien zou je verwachten dat er wat moderne snufjes aan worden toegevoegd, anno 2018. Maar niets is minder waar, en dat vinden wij helemaal niet erg. Wij willen The Sims spelen zoals we deze kennen uit onze kinderjaren en daar hebben de makers van de app voor 100% rekening mee gehouden. Zou je jouw huis kunnen namaken? Of ga je toch nog steeds voor dat droomhuis waar je vroeger al over droomde? We waarschuwen je alvast: je gaat weer verslaafd worden.

Je kunt hem nu downloaden via de App Store en Google Play.

Haal nog meer jeugdherinneringen op met deze spelletjes van vroeger.