Ja ja, we kunnen weer genieten van wat drama, want Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is terug met een nieuw seizoen. Deze keer weer in een prachtige villa, mogen deze sexy singles hun exen opwachten op het strand van Colombia.

Ayleen (23)

“Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt.”

Ayleen gaat in het All Stars-seizoen van Ex on the Beach de boel even flink op ze kop zetten, Want als zei nee zegt, dan is het ook echt nee, en als iemand doordramt, kan ze aardig boos worden. Hoewel ze zegt dat ze alleen vroeger een “bitch” was, vindt ze zichzelf nu een heel lief persoon. Maar ze is hier niet om aardig te doen, dus als die villa wat saai wordt is zei er om het wat op te spicen.

Elias (25)

“Ik heb alles gedaan wat je je kan inbeelden met een vrouw.”

Elias heeft intussen al twee keer mee gedaan aan Ex on the Beach: Double Dutch en staat ook wel bekend als de “man met de ketting”. Dit jaar kan zijn ketting natuurlijk niet ontbreken en neemt hij dit All Stars seizoen weer mee. Nadat zijn ex zijn hart heeft gebroken, kan geen enkele vrouw zijn hart meer beroven. Deze gymboy is nogal een dominant type en ziet snel of een meisje hem interessant vindt.

Ivory (28)

“Ik heb allang niet meer bijgehouden hoeveel vrouwen ik precies heb gehad.”

Na Ex on the Beach: Double Dutch ging het goed met Ivory. Zijn muziek carrière is nu onder een andere naam: DJ Mesmo. Ivory leeft voor muziek en zijn vrienden noemen hem een levende muziekencyclopedie. Als deze man single is, maakt hij graag plezier en verkent hij zijn mogelijkheden. Aan een partner heeft hij nooit genoeg, dus op zijn telefoon heeft hij altijd een back-up staan. Hij zit niet stil en neemt nooit genoegen met één partner. Hij raakt snel verveeld en heeft daarom altijd meerdere scharrels in zijn telefoon staan.

Luca (26)

“Monogamie bestaat niet, geloof ik.”

Na zijn deelname aan seizoen 8, is Luca behoorlijk populair geworden als influencer en dj. Hij kijkt positief terug op zijn vorige deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, maar vrienden maken, ho maar. Luca heeft zo’n 100 avontuurtjes gehad en is niet nog niet op zoek naar echte liefde; hij denkt ook dat hij nooit echt verliefd is geweest. Degene die hem verliefd maakt, krijgt een lintje van zijn moeder.

Maxime (20)

“Mijn vrienden noemen me ook wel ‘knolhaas’, dat fuckboy betekent”

Als we hem moeten geloven, kunnen we dit seizoen een ’hevige’ Maxim verwachten. Hoewel hij geen dramaqueen is, houdt hij wel van een beetje uitdagen. In het vorige seizoen heeft Maxime kunnen laten zien, dat twee weken zonder pikante avonturen hem makkelijk afgaat, maar zijn zijn hormonen ook dit jaar bestand tegen de bloedmooie, sexy singles in de villa?

Michelle (21)

“Ik heb echt een kort lontje dat heel snel naar boven komt.”

In het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch vond Michelle zichzelf veel te lief. Ze had het idee dat mensen te veel over haar heen liepen. In dit All Stars-seizoen wil ze niet zoveel van de andere deelnemers pikken. Ze zal nooit vergeten wat je haar hebt aangedaan en is bereid om je terug te pakken. Zal haar vakantie weer helemaal in het teken staan van lichamelijke inspanning? Of zal ze zich richten op haar nieuwe vurige karakter?

Shirley (29)

“Ik doe niks. Instagram is mijn werk. Ik hoef niks bijzonders te doen. Ik moet alleen zorgen dat ik ben opgemaakt en aankleed en dan ben ik klaar.”

Realityster Shirley was al eerder te zien in seizoen 7 en is klaar voor dit nieuwe seizoen. Ze is niet van plan om een saaie vakantie te hebben, want ze heeft altijd wel iets te zeggen. Ze komt voor lust, sensatie en gezelligheid. Shirley wordt gemakkelijk verliefd, zal ze dit seizoen misschien wel haar nieuwe ware liefde vinden.

Yara-Nour (20)

“Ik laat mij graag versieren door de jongens. Ik stap niet snel op iemand af.”

Yara-Nour was in seizoen 9 te kort in de villa om haar doel te bereiken, dat is namelijk de lakens delen met iemand op televisie. Onze transgenderkoningin zal dit seizoen zich van haar meest sexy kant laten zien. Haar ideale date is een romantische zonsondergang met lekker eten en een glas wijn. Ze vindt het belangrijk dat je elkaar goed leert kennen tijdens een date. Haar hobby’s zijn uitgaan en reizen, maar bakt ook gerust een taart voor je

Het geluid van de tablet of terror al gemist? 7 april, 22:00 is het iedere zondag weer te volgen op MTV.