Ben jij single, heb je een leger aan exen en zit je niet verlegen om een flinke portie drama? Dan ben jij misschien wel de perfecte deelnemer voor Ex on the Beach: Double Dutch. Goed nieuws, want je kan je nú opgeven voor het nieuwe seizoen.

Meedoen aan Ex on the Beach

Meedoen aan EOTB: het gaat je niet in de koude kleren zitten. Ten eerste moet je een huis delen met je ex(en), waarbij je ook nog eens te maken krijgt met de Tablet of Terror. Voor je het weet stuurt dit vervelende apparaat je op een date met je minst favoriete persoon op de aarde. De horror.

Gelukkig hangen er ook flink wat voordelen aan het programma. Zo maak je friends for life, is het iedere avond feest en geniet van je een gratis vakantie. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Mooi, want de programmamakers zijn op zoek naar nieuwe deelnemers.

Lees ook: Aan deze eis moet een ‘ex’ in Ex on the Beach voldoen

Singles uit Nederland en België

“Durf jij (m/v/x) de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama?”, luidt het bericht van het castingbureau van Ex on the Beach. “Meld je dan aan voor een nieuw seizoen van MTV’s Ex on the Beach: Double Dutch en wie weet is jouw ex next.

Je opgeven voor het programma kan via deze link en is behoorlijk gemakkelijk. Naast je persoonlijke gegevens hoef je niet veel over jezelf te vertellen, behalve je date-geschiedenis. En uiteraard is het castingbureau benieuwd naar hoe jij eruit ziet. Wij zijn héél benieuwd welke deelnemers we in het nieuwe seizoen terug gaan zien.