Wat een heerlijk concept: Temptation Island Love or Leave. Het programma kreeg een nieuwe betekenis en dat heeft héél erg goed uitgepakt. Vijf verschillende koppels durfden het aan hun liefdesleven en twijfel bloot te geven in het programma. Hoewel niet alle stelletjes de ultieme relatietest zonder kleerscheren door zijn gekomen, heeft het verrassend genoeg ook een paar nieuwe koppels opgeleverd. welke dat zijn? Vertellen wij je graag!

@monicageuze Instagram
@monicageuze Instagram

Een paar singles van Temptation Island: Love or Leave, zijn niet zo single meer. Nu de laatste aflevering van het programma te zien is bij Videoland, mogen de deelnemers eindelijk vrijuit spreken. Of beter gezegd: vrijuit delen. Want alles speelt zich natuurlijk af via Instagram – waar anders?

Mike & Evie

Het eerste koppeltje is het nieuwe verliefde stel Mike & Evie. Op Instagram schrijft hij dat, eenmaal terug in Nederland, alle singles elkaar besloten op te zoeken. En toen viel zijn oog op de knappe Evie. ‘Op de laatste dag van 2020 vertrokken we met een klein Temptation-groepje naar Ibiza en daar bleek de vonk tussen Evie en mij tóch meer te zijn dan een simpele flirt (….) Waar het ene avontuur eindigt, start het nieuwe’, aldus de realityster. Vanaf 3 januari zijn ze officieel samen. ‘Zo’n korte tijd, maar al zoveel mooie momenten kunnen delen samen. Evie, kleine prinses van me, ben gek op jou.’

‘Wat ben ik blij dat wij eindelijk naar buiten mogen brengen dat wij samen zijn’, deelt ook Evie haar geluk. ‘Enorm dankbaar voor dit geweldige avontuur en de uitkomst hiervan.’

@mikekoot93 Instagram
@mikekoot93 Instagram

Anne & Bowy

Ook Bowy en Anne zijn tegenwoordig een setje. ‘Drie keer raden wie de liefde op Temptation Island gevonden heeft’, schrijft Anne bij een verliefde foto op Instagram. Ook Bowy laat van zich horen met een liefdevolle post. Het komt niet vaak voor dat de singles ook een relatie met elkaar krijgen, maar wij vinden deze twist toch wel érrug leuk!

@anne_zwart Instagram
@anne_zwart Instagram

Je kunt je trouwens aanmelden voor het nieuwe seizoen Temptation Island Love or Leave. Dat betekent nog meer liefde, geruzie en héél véél drama!

@bowyvandam Instagram
@bowyvandam Instagram

Lees ook: Dit is het vermogen van de 24-jarige Maan de Steenwinkel