28 April gaat ein-de-lijk het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start, en wij kunnen niet wachten. De vier koppels die het spannende avontuur aangaan zijn al een tijdje bekend maar wij zijn ook wel benieuwd naar de singles. En dat moment is eindelijk aangebroken. Omg.

bron: @monicageuze
bron: @monicageuze

De koppels

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is eindelijk in zicht. En de reality serie word opgenomen in twee prachtige villa’s op de Dominicaanse Republiek. En het nieuwe seizoen wordt niet zomaar een seizoen, de koppels mogen dit seizoen namelijk al in Nederland kiezen welke singles hun gaan vergezellen in de villa’s op de Dominicaanse Republiek, en dit is nog nooit eerder voorgekomen in de voorgaande seizoenen.

Maar goed dit zijn ze dan, de vier nieuwe koppels van Temptati0n Island: Love or Leave!

De singles

Inmiddels heeft videoland al een kleine teaser met ons gedeeld met een aantal van de kersverse singles erin. In de ene video stelt Kaj Gorgels een droomman voor je samen, in de andere video doet Monica Geuze dat met een aantal vrouwen…

De teaser

In de teaser komen er een aantal fantastisch knappe mannen langs en de beeldschone vrouwen zijn daarbij ook niet te missen. Deze personen worden de nieuwe singles in Temptation Island: Love or Leave. En we kunnen zeker niet ontkennen dat deze mensen bloedje mooi zijn. Het kan dus nog wel eens een lastige worden voor de koppels die het avontuur aangaan.

Dit is alleen nog niet de hele lijst aan verleiders. De hele lijst met namen en al, komt waarschijnlijk aanstaande donderdag!

Wij kunnen echt niet wachten, hoe zit het met jou?

Lees ook: Nu al verontrustende verhalen over Temptation Island-deelnemer