20 jaar geleden kwam het nummer ‘Sk8er Boi’ van Avril Lavigne uit. Om dit te vieren kwam de zangeres met leuk nieuws; ze gaat haar hit nummer omtoveren tot film ter ere van het nummer. Omg!

Instagram: avrillavigne
Instagram: avrillavigne

Sk8er Boi krijgt eigen film

De kans is groot dat je als klein kind dit nummer wel hebt mee geblèrd. Hoe nostalgisch wordt deze film dan! Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Avril Lavigne

De 37-jarige zangeres is geboren in Canada. Wat veel mensen misschien niet weten is dat Avril opgevoed is door conservatieve ouders. Zo bracht ze haar jeugd door met countrymuziek en zong ze in een kerkkoor, iets wat wij helemaal niet bij de stoere rockster hadden verwacht.

Haar grootste hit verscheen voor het eerst in 2002 en is onderdeel van haar album Let Go. Door het album, met onder andere nummers als Complicated en Naked, brak de zangeres voor het eerst door.

Sk8er Boi

Het nummer Sk8er Boi gaat over een gemiste kans op de liefde. “Je weet hoe dat gaat op de middelbare school, je hebt allemaal verschillende groepjes, als skater boys en preppy girls”, zegt de zangeres volgens NME.

In het nummer wordt een skater boy verliefd op een preppy girl. Zij vind zichzelf te goed voor hem en wijst hem af. Vijf jaar later is het meisje alleen en voedt ze een baby op. Wanneer ze de jongen op tv ziet heeft ze veel spijt van haar acties en wenst dat ze zich niet zo had laten beïnvloeden door haar vriendinnen. Een boodschap waar we allemaal wat van kunnen leren.

Wanneer de film uitkomt is helaas nog niet bekend, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: Jan Kooijman switcht van carrière en gaat de muziek in