Je hebt SKIMS, hét shapewear merk van het moment, niet kunnen missen: de hippe kledingstukken die perfect jouw curves accentueren of juist wat extra ondersteuning bieden waar nodig. Niemand anders dan Kim Kardashian is hiervan de oprichtster en het liefst kopen we al haar items. Probleem: het zijn peperdure producten en het geld groeit ons ook niet op de rug. Gelukkig heeft de Primark nu een dupe van een populair item en is, naar zeggen, beter dan de originele. Whut?!

SKIMS dupe pyjama Primark
Bron: @kimkardashian

SKIMS

Elke fashionista is momenteel in de ban van SKIMS-shapewear en dat is niet zonder goede reden. Het merk beweert de next generation ondergoed, loungewear, en shapewear te creëren. Ze begrijpen namelijk dat comfort minstens net zo belangrijk is als stijl en dat flatterende kleding, voor elk lichaamsvorm gemaakt moet worden. Dus of je op zoek bent naar een basic longsleeve die overal mee te combineren valt of een flatterende body shaper, die jouw curves perfect accentueert, SKIMS weet het perfecte ontwerp te maken voor elk lichaam.

Deze ontdekking heeft ons alleen niet heel veel goeds gebracht, als we het over de bankrekening hebben dan. Voor een bodysuit of een longsleeve ben je namelijk al gauw 100 euro lichter. Maar gelukkig, zijn er met populaire merken binnen no-time budgetvriendelijke alternatieven te vinden. De Primark heeft namelijk weer de SKIMS pyjama-dupe in het assortiment en volgens mensen op TikTok, is ‘ie nog beter dan die van SKIMS zelf.

@bambidoesbeauty

Primark pyjamas >> come thru with the skims dupe! #primark #pyjamas #skims #skimsdupe #primarkfinds #primarkpyjamas

♬ original sound – Bambi Does Beauty

SKIMS pyjama-dupe

Dat Primark heerlijke en geweldige pyjama’s heeft was al geen geheim. Ze hebben altijd de leukste en zachtste pyjama’s en dat ook nog eens voor een inimini prijsje! Maarre, nooit hadden wij verwacht dat de Primark een SKIMS-dupe zou lanceren. De pyjama komt in verschillende kleuren zoals donkerblauw, zwart, roze, groen, beige en grijs. Een heleboel kleuren en dus ook voor ieder wat wils! Ook deze pyjama is uiteraard spotgoedkoop, maar dat maakt ‘m niet minder slecht. Sterker nog: op TikTok is iedereen het er mee eens dat de Primark het beter heeft gedaan dan miss Kim. Oei! Tja, voor ons alleen maar een extra reden om het te testen.

Let wel op: neem niet je eigen maat en ga voor één of zelfs twee maten groter. De pyjama valt erg klein en het is daarom belangrijk om omhoog te gaan in maat. Wees wel snel, de dupe vliegt over de toonbank als warme broodjes! Scoor de juiste maat en neem meteen alle kleuren mee naar huis!