Vergeet vijf sterren hotels met de mooiste kamers, infinity zwembaden en sterren restaurants. Als echte hondenliefhebber of iemand die altijd opzoek is naar iets aparts en nieuws kun je deze bed and breakfast niet missen. In het Amerikaanse plaatsje Cottonwood vind je deze bijzondere Airbnb, een reusachtige beagle. Ticket boeken?

beagle bed and breakfast femfem

Een hondenthema

Verblijven ‘in’ een reusachtige beagle die voorzien in van veel comfort en is gebouwd op een unieke stijl. Het is niet zomaar een accommodatie met een aantal slaapkamers en een woonkamer. Nee in deze beagle bevind zich ook een mini bibliotheek met natuurlijk vele hondenboeken, spelletjes en puzzels met een hondenthema. Een nachtje slapen in de beagle is mogelijk vanaf €150 per nacht. Er is ruimte voor vier gasten waarvoor er drie bedden en twee slaapkamers zijn. De badkamer moet gedeeld worden en niet te vergeten zijn huisdieren van harte welkom.

Dog Bark Park Inn beagle b&b

Genieten onder de sterrenhemel

Het Amerikaanse plaatstje waar deze de bed and breakfast zich bevindt is erg klein. Genoeg ruimte voor een reusachtige beagle dus, dit is ook de reden dat je veel vrije ruimte om de accommodatie heen hebt. Het ligt namelijk op het landelijke Idaho, op de prairie vol met graanvelden en omringt voor spectaculaire bergen. Daarnaast kun je hier tijdens de heldere nachten genieten van een prachtige sterrenhemel.

Er is genoeg te doen

Dat deze beagle zich op de prairie bevindt betekent niet dat er verder weinig te doen is. Je kunt namelijk over de beroemde Hells Canyon Gorge of the Snake River verkennen met een jet boat tour. Dit kan van de lente tot de herfst en is dus alleen in de winter niet beschikbaar. Daarnaast kun je ook de geschiedenis ontdekken van de dichtbij liggende historische steden ontdekken. De reusachtige beagle oftewel: Dog Bark Park heeft ook een bezoekerscentrum waar je naar toe kunt, ze hebben hier een cadeau winkel en een studio waar de eigenaren Dennis en Frances vele honden uit houtzagen.

Vijf sterren recensies

Gasten mogen gratis naar het Dog Bark Park bezoekerscentrum, krijgen snacks in huis en iedere ochtend een ontbijtbuffet. Geen wonder dat deze Airbnb locatie vijf sterren heeft gekregen van de bezoekers. Niet alleen de accommodatie en locatie zijn dingen die mensen de hemel in prijzen, ook de eigenaren krijgen heel veel complimenten van de bezoekers. Een bezoekje waard dus! Wil je nog meer zien van deze beagle, kijk even op de website.

beagle b&b femfem

Lees ook:

Voor maar 213 dollar reis je per trein van oost naar west Amerika