Winnie de Poeh, wie is er niet groot mee geworden? Onze lievelingsbeer met een lichte obsessie voor honing, of “hunny” zoals Poeh het zelf spelt, is nu 95 jaar oud! En daarom kan je nu in Engeland in het huisje van ’s werelds bekendste en hongerigste beer slapen. Boeken maar!

winnie de pooh
Airbnb

Bearbnb

In het zuiden van Engeland, Ashdown Forest, is een huisje ingericht dat identiek is aan het huisje van Poeh. De tekenaar van Winnie, Kim Raymond, heeft ook het ontwerp van dit huisjge gemaakt! Het lijkt dus precies op het huisje van de beer.

Je boekt dit sprookjesachtige huisje via Bearbnb. Helaas komt deze kinderdroom maar voor enkele mensen uit, want het verblijf is alleen op 24 en 25 september beschikbaar. Mocht jij een van de gelukkige zijn, dan krijg je een toer door het woud en lokale maaltijden. Met honing natuurlijk!

winnie de pooh
Airbnb
winnie de poeh
Airbnb

Familie uitje

Dit optrekje is perfect voor gasten die zich willen onderdompelen in de sprookjesachtige wereld van Poeh. Het huisje heeft een tweepersoonbed op de begane grond en een tussenverdieping met twee comfotabele alleenstaande bedden voor de kids. Er is ook een loungeruimte met knusse plekjes om te zitten, en waar je kunt genieten van een ‘makreel’, zoals Poeh dat zelf graag doet.

In de Bearbnb vind je genoeg wellness producten die ervoor zorgen dat de gasten ervaren hoe het is om te leven als Poeh. Zo zijn er yogamatten, notitieboekjes en dekentjes. Een ware retreat!

winnie de pooh
Airbnb

Is het je helaas niet gelukt om een plekje te bemachtigen in dit optrekje? Geen zorgen! Je kunt de Winnie de Poeh experience thuis creëren met Winnie’s retreat at home reeks. Je kunt deze bestellen op shopDisney.co.uk.

Lees ook: Fantasy lovers opgelet: dit is de meest magische Airbnb ooit!