Heb je altijd al willen weten hoe het nu is om een tovenaar te zijn? Deze Airbnb in Virginia laat je wildste Hobbit dromen uitkomen want je kunt dus overnachten in een tovenaarshuisje. Wij hebben nog nooit zoiets sprookjesachtigs gezien, en geloof ons: we hebben al véél gezien. Hier MOET je gewoon heen!

hobbit airbnb
@Airbnb

De Hobbit experience

Het verblijf wordt beschreven als ‘A Warm Heart’ en ‘All the Comforts of Home’. Wat het nu echt is? Het komt het meeste in de buurt van een ‘aardehuisje’. De Airbnb geeft ons major Lord of the Rings en De Hobbit vibes: aan magie geen gebrek.

hobbit airbnb
@Airbnb
hobbit airbnb
@Airbnb

Virginia

Het aardehuisje is gelegen in Fairfield, Virginia in de Verenigde Staten. Waar je precies heen zult reizen wanneer je de Airbnb boekt kunnen we je helaas nog niet vertellen: de locatie wordt pas vrijgegeven wanneer je reserveert. Wel leent dit zich uitstekend voor een roadtrip langs de kust van Amerika óf je plakt er een weekendje New York achteraan. Not bad, at all.

@Airbnb
@Airbnb
hobbit airbnb
@Airbnb

Superhosts

Je zult verblijven bij superhosts Randy en Linda, wat betekent dat het ervaren verhuurders zijn met geweldige beoordelingen: je bent dus helemaal on goede handen. Dat er aan goede recensies geen gebrek is, is wel te zien op de pagina. Het verblijf heeft een 5 sterren review met commentaar als ‘you are in for a magical treat’ en ‘WOW! This place is beyond imagination!’

En dan nog een belangrijk dingetje om te vertellen: door de populariteit van de Airbnb is het noodzakelijk om ver van tevoren te boeken. Maar geen zorgen, dit zul je direct zijn vergeten wanneer je één stap binnen zet in het magische verblijf. Niet alleen het verblijf maar ook de omgeving is prachtig. Zo is er een prachtig pad door Mirkwood Forest wat je kunt ontdekken. Adventure is waiting!

 

 

 

Lees ook: Dit is de meest prachtige Griekse villa die Airbnb aanbiedt