Slapen in een cocon onder de sterrenhemel klinkt als een droom die dan eindelijk uit kan komen. Op drie verschillende locaties in Frankrijk kan deze droom werkelijkheid worden. De cocons zijn 100% veilig, bieden een goede service en natuurlijk een onvergetelijke ervaring.

slapen in een cocon onder de sterrenhemel femfem

Drie verschillende locaties

Het is het hele jaar door mogelijk om te genieten van deze unieke ervaring op drie verschillende plekken in Frankrijk. De plekken waar je deze cocons kunt vinden zijn: Allauch, La Boulladisse en Puget Ville. Op het plekje Allauch kom je midden in de bossen terecht, waar je misschien wel konijntjes of eekhoorns tegenkomt. Toe aan een dagje erop uit? Allauch ligt op 10 km afstand van Marseille en 35 km van Aix-en-Provence. Daarentegen ligt La Boulladisse tussen de bergen. Hier kom je door kleine bergwegen met veel bochten te bewandelen die je naar de cocons brengen. La Boulladisse ligt op 20 km afstand van Aix-en-Provence en 25 km van Marseille. Tot slot Puget Ville, dit is een heel klein typisch Frans plaatsje. Wil je tijdens je verblijf toch een iets grotere stad opzoeken? Op 22 km afstand ligt Bignoles en voor de Fréjus moet je 60 km rijden.

Genieten van luxe

Op alle drie de locaties kun je naast deze romantische cocon, waar je geniet van een prachtig uitzicht en echt een momentje voor twee hebt ook van bepaalde luxe genieten. Zo kun je kiezen voor een flesje Champagne, een open-air Jacuzzi of een massage. Daarnaast kun je naar een van de restaurants op het verblijf, maar je kunt ook verschillende boxen met eten bestellen. Het lijkt wel een paradijs waar alles mag, maar dat is niet helemaal waar. Kinderen van 0 tot 6 mogen hier niet verblijven, ook huisdieren zijn niet welkom, scherpe dingen mogen ook niet mee en je mag er niet picknicken.

Prijsklasse

De prijzen verschillen van €109 tot €499 per nacht, maar bij de duurste cocon krijg je aardig wat luxe. Je kunt kiezen voor een comfort, waar je als extra kunt genieten in een open-air jacuzzi en een ontbijtje. Daarnaast kun je kiezen voor ‘under de stars’, ‘you and me’ en ‘luxury’. Voor de luxe en extra dingen zoals een massage betaal je weer wat extra. Zo krijg je bijvoorbeeld bij de ‘luxury’ een fijnproeverij, een fantastisch avondmaal, twee verschillende wijnen, open-air jacuzzi, een massage en een heerlijk ontbijt. Je betaalt dus wat meer, maar je krijgt ook heel veel meer.

Lees ook:

Dit tropische eiland ligt gewoon in Berlijn