Slapen tussen de wijngaarden en de hele avond met een wijntje bij de hand naar de sterren kijken, het kan in Mexico. Het eco-resort Campera staat met 12 bubbeltenten midden tussen de wijnranken van Baja Californië. Een luxere kampeerervaring dan dit bubbelhotel kun je bijna niet krijgen. Ze zijn namelijk voorzien van een heerlijk bed en een douche. Je kunt na de wijnproeverij direct je ‘tent’ in rollen en door het doorzichtige plafond echt onder de sterren slapen.

bubbeltenten-wijngaard-FEMFEM

Het bubbelhotel

Het bubbelhotel Campera is er zeker een voor op je bucketlist. De unieke tenten hebben luxe voorzieningen zoals een zacht bed met luxe linnen lakens, een fijne douche en een bureautje met uitzicht over de wijngaarden. In je koelkast liggen zelfs een paar flesjes wijn voor je klaar om je eigen wijnproeverij te doen. Als je er nog geen genoeg van hebt kun je zo je tent uit strompelen en aan een van de wijnproeverijen van de wijngaard meedoen. Alsof het uitzicht overdag nog niet spectaculair genoeg is komt ’s avonds pas de echte verrassing. Miljoenen sterren waar jij de hele avond naar kunt staren vanuit je bed door het doorzichtige plafond van je bubbel.

bubbels-hotel-nacht-FEMFEM bubbels-tenten-wijngaard-FEMFEM

Valle de Guadalupe

In Valle de Guadalupe in Mexico kom je via afgelegen wegen in een prachtig wijnregio terecht. De wijnstreek in Baja Californië is nog niet ontdekt door de massa’s toeristen, je kunt er genieten zoals de locals dat doen. Er zijn zo’n 80 wijngaarden in de regio die je kunt bezoeken en er zijn een heleboel fijne authentieke Mexicaanse restaurants om uit te proberen. Dit zijn geen massa wijngaarden maar kleine familiebedrijven die allerlei wijnen van een hoge kwaliteit maken. Move over Nappa Valley. Hier is het ruig en wild, maar de mensen zijn gastvrij en het landschap is betoverend.

valle-de-gaudalupe-FEMFEM

Foto’s via Campera Hotel

Lees ook:

Deze unieke Airbnb’s maken van je reis een complete beleving